Orgasmatron
Aktivan član
- Poruka
- 1.030
ko mi kaze neshto loshe za ovaj album ostaje bez zuba xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slayer... Kraljevi...jednostavno kraljevi...
Ma Kerry Kinga za predsednika! Kraljina
A moze i Araya! Ma kraljevi!![]()
![]()
E pa sad, ja najvise taj black slusam. Ali to je subjektivna stvar licnog ukusa jelte. Black se oseti i do njega treba doci postepeno.Pa meni : Heavy metal and thrash metal.
Postujem i volim swe druge pravce metala sem onog brutal death i black metala![]()
Black se oseti i do njega treba doci postepeno.
Nadam se ne djavolu.Kad sam bila mlađa, dušu bih prodala za black. Sad kad sam malo matorija preferiram heavy, i realno nije mi jasno kako sam ikada mogla a slušam black. [emoji38] Ahahah kako sam krenula da slušam sve blažu i blažu muziku, završiću na kraju na tipa sevdalinkama.
Sa ovim se slažem 100%. U različitim periodima života sam gotivila različite tipove metala, i jedino mi kod blacka nikada nije bilo preterano bitno da znam o čemu su pesme... više mi je bilo bitno da ih nekako osetim. Sada mi ne prija zvuk blacka nikako, ponekad eventualno poslušam neku pesmu kad me uhvati nostalgija i to je to.
Na dotičnog sam i tipovala.Nadam se ne djavolu.(klasicna predrasuda pre svega o bleku.)
E ne znam, ja sto sam starija to sve jace stvari slusam, a ne ko svet obrnutoevo sad ne mogu da zamislim kako sam ikad mogla da slusam thrash
slusam ga i dalje al u mnogo manjoj meri.
Zato ja uvek i kazem da je najdublji, najspiritualniji podzanr, ne moras ni da znas sta oni tamo skice da bi osetio pesmu.. [emoji38]
Na dotičnog sam i tipovala.
Hm... sad kad malo razmislim, meni je više ta promena žanrova išla sa promenom ličnosti. Dosta sam se promenila u odnosu na period kada sam slušala samo blek, sada sam nekako mnogo otvorenija za ljude, ideje i iskustva nego što sam bila pre desetak godina. Msm volim ja i dalje da poslušam blekić povremeno, ali volim i druge žanrove metalne (ali i nemetalne) muzike. U suštini, sa evolucijom ličnosti mi je išla i promena muzičkog ukusa.
Ko zna, možda mu se nekada ponovo i vratim.
![]()