Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Volim sve... samo da su iskreni... ja sam emotivac, meni je to hrana 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

to je tone delim komplimente no moje ponasanje prema voljenoj osobi je isto ko komplimenat..
Imas lepe smijuljke.pa nisu zene manuelna pisacja masina pa da za svaku vazi isti tutorijal xD
neka voli da je pametna, neka da je lepa, neka da je bwesawa, neka da je duhovita, neka voli da joj hvalis samo neki deo tela a druga pak ne dozvoljava nikakav komentar (npr, apsolutno ce ti jbn otkinuti rac ako udjes u kupatilo dok npr cupa obrve)... zene su cudne i unikatne![]()
Ma ko si ti?Imas lepe smijuljke.
Zato sto je misticanSo te bas on zanima
Meni se bas cini da su ti komplimenti upuceni onako iz keca odraz proracunatosti, dati sa nekom zadnjom namerom.Komplimenti koji se upute na "prvi pogled", su spontani i iskreni a ne proračunati ili sa nekim ciljem.
Svako može dati kompliment lijepom licu, ali ono što nosimo u sebi je važnije. "Imaš predivno srce" je možda i najiskreniji kompliment.
Mislim da komplimenti i laskanja generalnoAha, znači da se klonemo tih komplimenata "na prvu".. ?Meni se bas cini da su ti komplimenti upuceni onako iz keca odraz proracunatosti, dati sa nekom zadnjom namerom.Mislim da komplimenti i laskanja generalno
mogu biti podlozni preispitivanju ukoliko dolaze od slabo poznate persone u ciju iskrenost se ne moze verovati.
Ne, naprotiv,,mogu to biti pozitivne reakcije, sa dobrim namerama ili spontane, i ne treba odustajati od toga, samo kazem da postoje i skepticni koji su nepoverljivi prema nepoznatim laskavcima. A ja recimo spadam u one koji se u RL-u klone komentarisanja onih koje ne poznajem i koji me se ne ticu, tako da izostaje i davanje komplimenata onima s kojima nemam nikakav izgradjeni odnos, tako je sigurnije i smislenije.Aha, znači da se klonemo tih komplimenata "na prvu".. ?
Zašto bi bile "zadnje namjere", zar ne mogu biti iskrene i prirodna reakcija na ljepotu i draž žene?

Pravilno...Ne, naprotiv,,mogu to biti pozitivne reakcije, sa dobrim namerama ili spontane, i ne treba odustajati od toga, samo kazem da postoje i skepticni koji su nepoverljivi prema nepoznatim laskavcima. A ja recimo spadam u one koji se u RL-u klone komentarisanja onih koje ne poznajem i koji me se ne ticu, tako da izostaje i davanje komplimenata onima s kojima nemam nikakav izgradjeni odnos, tako je sigurnije i smislenije.![]()