Koji kompliment žene najviše vole da čuju od muškaraca?

Neno

Elita
Moderator
Poruka
17.274
Uvijek je lijepo je čuti neki kompliment na svoj račun, pogotovo ako je iskren i ako je od osobe koja vam nešto znači.

ILi ste jedna od onih koja je samouvjerena,sigurna u sebe, zadovoljna sama sa sobom, tako da ne padate na komplimente.. iskreno, ne mora se ni "pasti" ali lijepa riječ je nešto drugo.
Kako god, komplimenti su uvijek dobrodošli ali neko ih u tome zna i pretjera.. a to je vać laskanje. To je već odredjena namjera i često u sebi skriva neistine.
Neke ankete su pokazale da žene najviše vole da dobiju kompliment za svoje noge, goozu, grudi, oči.. o (lijepim) manirima ni riječ, ali

Dakle, koji komplimenti su vam draži, da li za fizički izgled ili zato što ste simpatične, duhovite, dragi, spontane.. :D

gost 248950

Buduća legenda
Poruka
31.235
pa nisu zene manuelna pisacja masina pa da za svaku vazi isti tutorijal xD
neka voli da je pametna, neka da je lepa, neka da je bwesawa, neka da je duhovita, neka voli da joj hvalis samo neki deo tela a druga pak ne dozvoljava nikakav komentar (npr, apsolutno ce ti jbn otkinuti rac ako udjes u kupatilo dok npr cupa obrve)... zene su cudne i unikatne :)

Miller

Legenda
Poruka
58.048
Meni je lepo da dobijem kompliment od nekih osoba koje nemaju nikakvu korist od mene, niti me nešto poznaju, onako uzgred i usput, što znam da je od srca, od muškaraca sa kojima radim volim da čujem da sam sposobna i svemoguća, uvek se osetim bolje, a od muža ne dobijam komplimente, i onda je stvarno sve ok :lol:
kako si zgodna :rumenko:

Manastirka

Buduća legenda
Poruka
25.365
Uvijek je lijepo je čuti neki kompliment na svoj račun, pogotovo ako je iskren i ako je od osobe koja vam nešto znači.

ILi ste jedna od onih koja je samouvjerena,sigurna u sebe, zadovoljna sama sa sobom, tako da ne padate na komplimente.. iskreno, ne mora se ni "pasti" ali lijepa riječ je nešto drugo.
Kako god, komplimenti su uvijek dobrodošli ali neko ih u tome zna i pretjera.. a to je vać laskanje. To je već odredjena namjera i često u sebi skriva neistine.
Neke ankete su pokazale da žene najviše vole da dobiju kompliment za svoje noge, goozu, grudi, oči.. o (lijepim) manirima ni riječ, ali

Dakle, koji komplimenti su vam draži, da li za fizički izgled ili zato što ste simpatične, duhovite, dragi, spontane.. :D
Ne volim komplimente!Meni lično to mnogo ne imponuje.Najviše volim kad čujem lepu reč o sebi,onako usput.Na komplimente moram da odgovaram: "Hvala"... dok se osećam prilično neprirodno, da ne kažem neprijatno.Inače komentare za lični izgled smatram neumesnim, pogotovo ako se odnose na tipične ženske "atribute".

tuc muc

Poznat
Poruka
9.006
Vec sam cin pridavanja paznje od strane jednog mene njima je kompliment. :malav:

Mislim da je svakome drag kompliment koji je iskren, u zavisnosti od prilike, desavanja i sl., ono familijarnim osobama prijaju pohvale na konto njihovih clanova porodice, mame, a bogme i tate, ne skrivaju zadovoljstvo, sto bi reko Mare (Srdjan Miletic) :))), kada neko primeti i istakne uspehe njihovih klinaca.

86bogomoljka

Legenda
Poruka
51.395
Неке реакције значе далеко више од речи.

Али ако морам издвојити, најлепше ми је било нешто везано за Капорове "Фолиранте". Не могу рећи да нисам нарасла к'о квасац :lol: И знам да је било искрено и да није фраза :)