OK, ovo za Račice je i meni logično (ali i naglašen Mesec)...
Šta kažeš za moju kombinaciju, dupla Devica, sa Merkurom u Vagi i Mesecom u Ribama?
Šta kažeš za moju kombinaciju, dupla Devica, sa Merkurom u Vagi i Mesecom u Ribama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znate šta upišure , govorite o nekom ko ljude pamti po znakovima a ne po imenima i koji 60 % procene ljudi izvodi na osnovu astrologije , ali ne te koju vi forsitare Merkur u qurcu a Venera do kolena .
Ja sam o astrologiji i ne toliko astrologiji nego o ljudima učio od najboljih . To znači kada kažem da muški jarac izaziva razna oboljena na genitalijama , onda to znači upravo tako a ne da imaš Veneru u pantalonama . To znači da je neko seo i napravio ispitivanje obolelih žena i povezao 2 i 2 .
Isto što je povezao račice sa ubistvom muževa . Neko je seo i pobrojao ubistva i povezao ih sa horoskopskim znacima ......tu nema Mars u Jarcu a Jupiter u malom mokrom lugu . To su neke realnosti a ne mističnost
OK, ovo za Račice je i meni logično (ali i naglašen Mesec)...
znate šta upišure , govorite o nekom ko ljude pamti po znakovima a ne po imenima i koji 60 % procene ljudi izvodi na osnovu astrologije , ali ne te koju vi forsitare Merkur u qurcu a Venera do kolena .
Ja sam o astrologiji i ne toliko astrologiji nego o ljudima učio od najboljih . To znači kada kažem da muški jarac izaziva razna oboljena na genitalijama , onda to znači upravo tako a ne da imaš Veneru u pantalonama . To znači da je neko seo i napravio ispitivanje obolelih žena i povezao 2 i 2 .
Isto što je povezao račice sa ubistvom muževa . Neko je seo i pobrojao ubistva i povezao ih sa horoskopskim znacima ......tu nema Mars u Jarcu a Jupiter u malom mokrom lugu . To su neke realnosti a ne mističnost
ma koji bre naglašen mesec , pipneš im decu i gotov si . Nije to Vaga da možeš da joj gaziš decu .
Dupla devica ....pa zato ti braniš škorpije , prljavi ste u duši . Devica jedinu sreću ima kroz rad to znači to treba samo ebati i pustiti da radi i jedne i druge , mislim i muške i ženske
Od jutra ne do mraka , nego do sledećeg jutra , ebati i pustiti da rade ....može i bez sex-a , samo rad ......taka vam je sreća .
Sitničave , gledate svaku sitnicu i nije mi jasno kako uspete da vidite te sve gluposti . Ali ste zato za pos'o .....ja da imam firmu , kod mene bi radile samo device , ebo ostale lenštine . Mada ima i kod vas lenština , bože sačuvaj .
Tačno.
Jeste, osma nam je u Ovnu, zato smo seksualno najinicijativniji ili agresivniji (iako ne delujemo spolja tako), mada zavisi od vladara osme. I treba nam neko da nas toliko stegne, da nam se misli zaustave i da konačno možemo da se bar malo opustimo. Osmom nam vlada Mars... Lično volim sadiste. Ali najviše mentalne... Zato se i muvam stalno sa nekim vodolijski/jarčevskim arhetipima. U poslednje vreme to dolazi upakovano u Asc Ovan... Taman, uklopilo se...
Tačno.
Jeste, osma nam je u Ovnu, zato smo seksualno najinicijativniji ili agresivniji (iako ne delujemo spolja tako), mada zavisi od vladara osme. I treba nam neko da nas toliko stegne, da nam se misli zaustave i da konačno možemo da se bar malo opustimo. Osmom nam vlada Mars... Lično volim sadiste. Ali najviše mentalne... Zato se i muvam stalno sa nekim vodolijski/jarčevskim arhetipima. U poslednje vreme to dolazi upakovano u Asc Ovan... Taman, uklopilo se...
Pa, volim, a ko kaže da ne bih ja njega prva udarila. I ko kaže da bih zvala u pomoć...
Ja gledam i petu kucu za seks, pored Marsa naravno koji je prirodni signifikator seksualne energije. Cak i vladar Asc, u sustini ta tri su nekako najpouzdanija.
jarac je najgori znak za ebačinu ...mislim na muški . Sa njim se povezuju razne boleštine koje nisu infektivne .
Ženske ulazak ćune u pizzu opisuju kao nešto toplo , a on figurativno kao da ima santu leda . Generalno ćurke misle da je dobar ebač , ali nisu svesne da ih čekaju gadni problemi , sa pizzzom , jajnicima i svim pripadajućim " delovima " .
Ako hoćeš da te neko drnda kao deblo, onda zovi Mars u Biku.
Zavisi šta neko traži i šta je za nekog seks.
U mindfuck-u nema nadjebivog od Marsa u Blizancima ili u trećoj. I Marsa u Vodoliji u trećoj recimo... Vazdušnog Marsa.
Tantrički seks je čini mi se oblast Marsa u Škorpiji. Ili u Jarcu...
- - - - - - - - - -
Ako hoćeš da te neko drnda kao deblo, onda zovi Mars u Biku... Ili Mars u Ovnu. Lično meni je to žestok smor.
Bez mentalne komponente (vazduh) uopšte me ni ne zainteresuje da zastanem i progovorim reč (vazduh)... Seks je jedna vrsta komunikacije (vazduh).
Ma cisto mi pade napamet, jer nisam ni pomislila na to kako se Ma u Raku ispoljava kod muskaraca, pa da cujem neko misljenje da li su bogalji neki i slicno.![]()
A on je kraj decembra/pocetak januara 92/93?
A ja bas volim Ma u Biku, pogadja mi neku zicu. Mars u Jarcu mi je smor, a i udara mi na Mesec, pa ih izbegavam.
Jarcevi su medju najboljima kad je u pitanju sex,najjaci znak,dominantni,kriju puno strasti iza ledene povrsine.Ne bi ti mogao ni Skorpijama da pariras,one zele da ih neko sexom izleci iz depresive,ti si Vazduh pa si aseksualan stavljas ih u depresivu jer si prevara,vickas extrovertan,nasmejani decak,dobar kad je u pitanju flertovanje i nikakav u sexu razocarenje,bez dubine,bez strasti,glumatas.Lecis frustracije kao kompenzaciju za propali brak jer nisi znao da zadovoljis zenu sexualno.
Mars u "ovom",Venera u "onom" ja to tako ne gledam,komunikacija je svakako bitna.
Svoju bivsu Skorpiju sam preoteo od vickastog kilavog Blizanca,bez imalo smisla za sex,jednu te istu pozu vrti 2. godine a ja joj,posto je sex komunikacija,napravim "mindfuck" kad se "otopi led" jer sam egocentricni Jarac.
ni u momentima najvećih lomova moje bivše nisu upotrebljavale ovakav rečnik ......ja sam intelektualac , kod mene nema svađe , nego samo reči i dela koja se moraju poštovati .
taki ebač a ide za munjenim blizancima i "otima " im ženske ......to ti je kao da kao najveća beda čeprkaš po kontejneru neku 'ranu ......e pa ovo nisam očekivao od najboljeg ebača u zodijaku a i šire![]()
A Škorpije vole Bikove, ali moj Mars ih nešto ne miriše, izgleda ni Venera u Lavu i Mesec u Ribama u vazdušnoj kući... Ne znam, banalni su mi..
Kad se ti "lomovi" prebace na sex od mene ne odlaze zene nego se vracaju a za muskrace koji se kontstantno smeskaju sticem utisak da kad ih zena dodirne da se isprazne brzo.Jesi intelekutalac si to je odlika vazdusnih znakova,puno price nista na delu.,pa sad napisi koji si znak,pokazi se na delu i napisi koji si znak.
- - - - - - - - - -
Posla ona zamnom jer mi se oseca " ludost" a "munjenom" konstanto "opada" jer razmislja mnogo za vreme sexa a stariji od mene 10 godina.
Sad mi je neki Bik na radaru, ali ima i jaku Vodoliju, Vodolija je u podznaku sa Marsom na Asc.
Videcemo sta ce ispasti.
Ali ova tema nema sanse da se ne pretvori u poligon za hvalisanja seksualnog umeca clanova.![]()
Sad mi je neki Bik na radaru, ali ima i jaku Vodoliju, Vodolija je u podznaku sa Marsom na Asc.
Videcemo sta ce ispasti.
Ali ova tema nema sanse da se ne pretvori u poligon za hvalisanja seksualnog umeca clanova.![]()
pitaš oš da jedeš ili hebeš i on miran .....legne na kauč i bole ga dooope , dobio je šta je tražio![]()
Videcemo sta ce ispasti.
čim je ona pošla za munjenim , jasno mi je koliko je sati .....mislim nije potrebno ništa objašnjavati .
inače to vraćanje žena mi je jedno od najgorih stvari u životu . Baš mi ih je žao i vrlo teško mi sve to pada kada moram da kažem da nešto što je polomljeno da se više ne može sastaviti . Ono voleli smo se nekada , nije bilo svađa , jednostavno karakteri .....i sada treba da kažem da od toga nema ništa .....
PS Mestre Venezia , pre neki dan , tj noć : ona i on , mladi , relativno . On pije neki sok a ona ide iza njega u adidaskama 3 broja većim .
Kaže ona njemu : ljubavi pa nemoj da budeš takav , pa nije to tako baš bilo
a on će : ej pa nisam ja bilo ko , šta ima veze što te je ebo , pa nije mene ......jedna ******** manje više šta ima veze
ona : ljubavi što si takav .
- - - - - - - - - -
pazi sa bikovima je najlakše : pitaš oš da jedeš ili hebeš i on miran .....legne na kauč i bole ga dooope , dobio je šta je tražio![]()