Су-35БМ
Obećava
- Poruka
- 64
Да се пребројимо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj da se prebrojimo.
Na jednoj strani DSS a na drugoj svi ostali.
![]()
Ja sam za EU i NATO gde idu i sve zemlje oko nas.Sto da se izdvajamo
Требао би да знаш да и ЕУ има своје војне капацитете, који ће једног дана заменити НАТО, тако да ћемо се пре или касније и у саставу ЕУ наћи у улози саучесника у кажњавању слабијих, чији је једини грех тај да су закрчили пут слободног капитала и угрозили богаћење похлепне стоке са запада.Na primer zato što je, za razliku od svih zemalja u okruženju, nas NATO bombardovao.
Drugo, ekonomija je jedno, slobodno tržište, protok ljudi i kapitala.... bla, bla, a pripadnost jednoj vojnoj organizaciji koja sutra može da uzme na zub i nišan neku zemlju poput Srbije juče - je nešto sasvim drugo. Članstvo u EU bi već trebalo da bude dovoljna zaštita, a napad na bilo koga ne treba da bude naša ambicija.
Требао би да знаш да и ЕУ има своје војне капацитете, који ће једног дана заменити НАТО, тако да ћемо се пре или касније и у саставу ЕУ наћи у улози саучесника у кажњавању слабијих, чији је једини грех тај да су закрчили пут слободног капитала и угрозили богаћење похлепне стоке са запада.
Улазак у ЕУ је по свој прилици известан, али ЗАТО МОРАМО ОСТАТИ ВОЈНО ПОТПУНО НЕУТРАЛНИ - а широм отворити врата пре свега економски и за ИСТОК(енергетска независност на пр.) и за ЗАПАД....... то је једини начин, све друго је пропаст.
Улазак у ЕУ је по свој прилици известан, али ЗАТО МОРАМО ОСТАТИ ВОЈНО ПОТПУНО НЕУТРАЛНИ
pa što da mi budemo dušebrižnici i borci protiv NWO, kad se zna da ćemo tako da nahebemo. Veća riba jede manju, a ja ne bih da mi i dalje budemo najveća beda. Bolje da i mi gazimo jadne i bedne, zajedno sa jakima, nego da oni gaze nas.
[/B]
..ebote, koji si ti lik.. ajd da bijemo cigane i pedere oni su slabiji od nas..mozhemo i da utrchimo u neko obdnishte i da ih pokidamo jadne i bedne..budi mushko, prihvati to da su nas odabrali da gaze i da nas nece primiti u njihovu bolesnu ekipu nikada..mi smo odabrani kao pokazni primer za ostale male slovenske narode...kapish?
![]()
..ja tako ne vidim..boli njih uvo da shtite slabije..istina je ono ili si sa nama ili si protiv nas..a to ajd' da im se pridruzhimo pa i da mi nekog maltretiramo zajedno u choporu mi je neprihvatljivo..
Улазак у ЕУ је по свој прилици известан, али ЗАТО МОРАМО ОСТАТИ ВОЈНО ПОТПУНО НЕУТРАЛНИ - а широм отворити врата пре свега економски и за ИСТОК(енергетска независност на пр.) и за ЗАПАД....... то је једини начин, све друго је пропаст.
A što bi nekoga maltretirao u čoporu? Ja nemam tu naviku i verujem da ni Srbija kao država nema nameru da se upliće u konflikte. Jednostavno nema snage. A EU bi bio garant da "niko ne sme da nas bije". Ulaskom u EU ne moraš po automatici da ideš u Afranistan da se biješ za NATO. Samo će se stvoriti prilika da naši profesionalni vojnici idu. Pa ko voli nek izvoli.