white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.889
Imate li skriveni talenat? Ako da, koji je? Ako ne, koji biste skriveni talenat želeli da imate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha, da baš mi pritaje temaTačno sam znao da si ti otvorila temu
Moj talenat je što imam jako fleksibilne prste i mogu ih savijati na različite načine.
haha, da baš mi pritaje tema
jao, koji sam baksuz meni bi pukli
životeeee, impresivno ali kako ne puknuuuuuuuuuuuuuuuu
Ne znam, još kao dete je to tako. Imam gumene prste. Ali je mana što imam problem da otvaram neke stvari. Ja krenem da pritisnem palcem, a on se ceo iskrivi jer prosto ne može da stoji pravo. I to mi otežava stvari.životeeee, impresivno ali kako ne puknuuuuuuuuuuuuuuuu
hmmmm.....Ne znam, još kao dete je to tako. Imam gumene prste. Ali je mana što imam problem da otvaram neke stvari. Ja krenem da pritisnem palcem, a on se ceo iskrivi jer prosto ne može da stoji pravo. I to mi otežava stvari.
Eve
Hteo sam staviti kao prilog video al vidim da ne reaguje.hmmmm.....
Da vocaro glas. Da me zavedeš.hmmmm.....
jedini moj skriveni talenat je što mogu da manipulišem svojim glasom i da ga istanjim tako da zvučim kao Alvin i veverice
haha, ne bi to išloHteo sam staviti kao prilog video al vidim da ne reaguje.
Da vocaro glas. Da me zavedeš.
U pravu si, imun sam na drugarice.haha, ne bi to išlo
odlično, meni odgovaraU pravu si, imun sam na drugarice.![]()
Kao i meni.odlično, meni odgovara
superKao i meni.![]()
imamoImate li skriveni talenat? Ako da, koji je? Ako ne, koji biste skriveni talenat želeli da imate?
Za šta se uhvatim, to crkne...![]()
Imate li skriveni talenat? Ako da, koji je? Ako ne, koji biste skriveni talenat želeli da imate?