- Poruka
- 391.550
nije mi to bas hobi ali volim cvece i zabavljam se oko njega
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sećam se svih tih dečijih hobija:Kao devojcica, skupljala sam salvete, imala sam zavidnu kolekciju cini mi se najlepsih salveta na svetu,..kasnije sam ih poklonila .
Dana skupljam figure Sova meni lepih i zanimljivih ptica ciji je let bešuman a imaju mogucnost da rotiraju glavu za cak 270 stepeni.
Ne idem od korone na mačevanje, ostaje baštovanlook, plivanje sam uveo skoro redovno, a ložim se i na nautiku.Moja drugarica se time bavi, mnogo lep hobi, uradi sjajno, a i zaradi. Ne otkupljuje, već restaurira nameštaj, farba i sve što ide uz to.
Moj hobi je baštovanlook, nautika i mačevanje.
U velikoj sali? Svaka čast kad možete da skupite 5+golman.Imao sam dobru i ogromnu kolekciju stripova.ulaznice ....fk Zvezda
Sada malo kuglanje,malo stoni tenis i fudbal u Pinkiju![]()
U maloj ,po 4 igraca bez auta...U velikoj sali? Svaka čast kad možete da skupite 5+golman.![]()
Uuuu, preldobro ali crkotić za 15 min. Tu nema stajanja.U maloj ,po 4 igraca bez auta...![]()
Nema, posle borba ko ce da brani da odmoriUuuu, preldobro ali crkotić za 15 min. Tu nema stajanja.
Bukvalno.Nema, posle borba ko ce da brani da odmori![]()