Koji je vaš hobi ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Метеорологија.
Волим да читам све о тој науци.
Чак сам неко време и помагао у метеоролошкој станици, као волонтер.
Прогнозе ме не занимају, већ атмосфера и процеси у њој.

Kao devojcica, skupljala sam salvete, imala sam zavidnu kolekciju cini mi se najlepsih salveta na svetu,..kasnije sam ih poklonila .
Dana skupljam figure Sova meni lepih i zanimljivih ptica ciji je let bešuman a imaju mogucnost da rotiraju glavu za cak 270 stepeni.
Sećam se svih tih dečijih hobija:

Skupljanja klikera, od najranijeg detinjstva drug i ja smo skupljali različite kutije cigareta. Sećam se da mi je u jednom momentu krevet bio pun smeća(raznih ispušenih kutija cigareta :lol: ). Kasnije smo sestre i ja skupljali mirišljave blokčiće i sličice fudbalera. Moje sestre ne samo što su skupljale i razmenjivale sličice samnom, nego su se i ložile na neke od tih najboljih fudbalera :lol:
Ipak od svih tih hobija najozbiljniji je bio akvarijum sa ribicama :) I dan danas se bavim akvarijumskim ribicama, ali naravno mnogo ozbiljnije. Imam ozbiljan akvarijum. I možda sam čak i ponosan na sebe zbog toga, tj. na taj lep hobi koji mi je ostao i do ovih godina :)

bilo par hobija , od filatelije, u ono vreme na VHS kasete snimanje važnih događaja diljem sveta , ostalo samo skupljanje značke, ali i to polako se gasi je je sve manje firmi koje se na taj način reklamiraju, a sadašnjim ako može tako da se kaže hobi , uslikavanje interesnih momenata , omogućeno tehnologijom mobilnih telefona

Back