KOJI JE PO VAMA NAJPRIMENJIVIJI NACIN (STIL) BORENJA

• Začetnik teme Začetnik teme A-LEX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Кад поставиш неко питање на које се може дати смислен одговор онда ћеш га и добити...
На твоје питање најбољи одговор јесте оно што си већ добио... Тј седи заједно са тим ликом и кад попијете довољно алкохола нећете бити у стању да се табате а ти ћеш добити још неку могућност да почнеш нешто да вежбаш...

Обзиром на опис противника најбоље ти је да се поуздаш у помоћ сталожених пријатеља који ће на време да прекину „догађај“... Оно можеш отићи негде где ћеш одрадити пар тренинга како би си „подигао“ самопоуздање али нико (озбиљан) ти не може гарантовати успех... мада некад и срећа одигра кључну улогу...

Кад поставиш неко питање на које се може дати смислен одговор онда ћеш га и добити...
На твоје питање најбољи одговор јесте оно што си већ добио... Тј седи заједно са тим ликом и кад попијете довољно алкохола нећете бити у стању да се табате а ти ћеш добити још неку могућност да почнеш нешто да вежбаш...

Обзиром на опис противника најбоље ти је да се поуздаш у помоћ сталожених пријатеља који ће на време да прекину „догађај“... Оно можеш отићи негде где ћеш одрадити пар тренинга како би си „подигао“ самопоуздање али нико (озбиљан) ти не може гарантовати успех... мада некад и срећа одигра кључну улогу...
O čemu pričaš? Nisam ja rekao da sam slabiji.Ja samo pitam, jer vi valjda bolje znate o tim borilačkim veštinama, ako ima neki potez nešto, što može pomoći.A ne glupo, ne promisleno udaranje kao da teram pčele od sebe.
Nikada nisam bio zagovornik neki čarki ili tuča ne daj bože, za razliku od nekih...Pročitao sam knjiga,onoliko koliko si ti video u biblioteci, onda možeš misliti kakvo je moje mišljenje o svemu tome...Ali nekad se mora...Imam i ja obraz.

O čemu pričaš? Nisam ja rekao da sam slabiji.Ja samo pitam, jer vi valjda bolje znate o tim borilačkim veštinama, ako ima neki potez nešto, što može pomoći.A ne glupo, ne promisleno udaranje kao da teram pčele od sebe.
Nikada nisam bio zagovornik neki čarki ili tuča ne daj bože, za razliku od nekih...Pročitao sam knjiga,onoliko koliko si ti video u biblioteci, onda možeš misliti kakvo je moje mišljenje o svemu tome...Ali nekad se mora...Imam i ja obraz.

Ух ово је требало да буде „ударац испод појаса“ ....?:hahaha: Зар ти нико није рекао да се у библиотекама може наћи и озбиљнија литература од љубића?
Да си стварно прочитао толико књига већ би научио да ти нико озбиљан не може дати савет који би ти 100% помогао... За добар савет треба да се влада поузданим информацијама везаним за тебе и твог противника.
Узимајући у обзир оно што си до сада написао о себи и противнику, сваки „озбиљан“ савет јесте неозбиљан....
По ономе што си написао о свом противнику, добар део практиканата разноразних спортско/самоодбрамбених вештина би имало повећи проблем јер бесан човек је јако незгодан противник а уколико је при том и вичан тучи (уличној) чаки и „мајстори“ би га заобишли у ширем луку....
Другим речима ако већ мораш да се табаш уђи у тучу свестан да ћеш највероватније извући дебљи крај, ко зна можда баш због свести ослобођене страха од пораза (обзиром да је исти известан) успеш да видиш све оне прилике за неки ударац у браду, плексус, гениталије, колена,... Уколико се пак будеш фокусирао на само једну технику, услед неискуства, нећеш ни видети кад ти се укаже прилика за исту... Све у свему срећно...

Back