Koji je po vama najbolji dual sim telefon trenutno?

Samsung D980,prezadovoljn sam sa njim,kvalitet razgovora na obadve linije je fantastican! MMS-SMS-Internet-Facebook-NimBuzz itd se lako koriste i instaliraju u njega,plus kamera od 5mp i kvalitet slike su takodjer super! DAKLE PREPORUCUJEM NJEGA,odlican je,dok pre njega sam posedovao D880 i zanimljivo je sto kvalitet razgovora na drugoj liniji je slabiji na odnosu prve linije,pa sam kasnije se odlucio za ovu verziju Samsunga D980 mada ga danas koristim kad podjem van drzave da bi mogao koristiti paralelno dve linije,jednu medjunarodnu roam-free i moju svakopdnevnu.

Pa eto,ako ti finansijska situacija dozvoljava,ako ga na nasem trzistu dole ima kupi ga,bar znas da imas pravu stvar u rukama i neces muku muciti sa dva mobilna u dzepu ili torbi! Zaista je super,jednostavan za koristenje i sto je najbitnije nije neka bagatelna Kineska proizvodnja,mislim ono dual-sim nepoznatog proizvodjaca! SAMSUNG ima ime za kvalitet. :)

Poslednja izmena:
NOKIA C-2-02 dual sim, odlican je i izdrzljiv, funkcionise bolje od Samsunga, kvalitet razgovora i cujnost su odlicni i nadasve cisti.

Ti verovatno misliš na C2- 03 ili C2-06?
Nokia-C2-03.jpg

Nokia-C2-06-graphite.jpgaa_.jpg

C2-02 ima u Vipu, on nije dual sim.

Back