Pacho Herrera
Elita
- Poruka
- 17.820
Beograd.Dobro, al koji je najruzniji od svih?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Beograd.Dobro, al koji je najruzniji od svih?
Bači anketu jadan.Da vidiš da će Cetinje najviše glasova...Koji vam je najruzniji grad u Srbiji?
Meni je Smederevo, ruzan, pun smeca, zapustena tvrdjava okruzena blatom, neuredjen itd
Tek onda Cacak
https://www.facebook.com/share/r/18a7fCdzCH/?mibextid=wwXIfr
Bači anketu jadan.Da vidiš da će Cetinje najviše glasova...
Beograd.
uh, taman mislio da kažem da je i đakovica ružna.... sad i to ne moguKnin nije u Srbiji tako da tvoj post nema veze s temom
Čuprija i ProkupljeDobro, al koji je najruzniji od svih?
Užice,Paraćin,Bor,Ćuprija,Majdanpek, Loznica,Leskovac,Aleksinac,Pančevo,Prizren,Požarevac,Smederevo,Vrbas,Novi Pazar,Požega,Kragujevac,Trstenik
Samo mi, objasni ovo u vezi semafora. Jel se kod tebe, ne staje na semafor, ili... u čemu je fora?Morao sam razmisliti, nisam video sve
Beograd
Guzva,galama,otudjenost, prljavstina,nervoza,prose na sve strane( ne smes stati na semafor odmah se stvori neko)
Ima lepih segmenata ali je u globalu najgori
Prodaju novine, brisu soferku, prose ...Samo mi, objasni ovo u vezi semafora. Jel se kod tebe, ne staje na semafor, ili... u čemu je fora?
Čuprija i Prokuplje
Pa nije na svakom semaforu tako. Na nekoliko udarnih mesta. Naravno da mi se to ne sviđa ni malo. Tu policija treba da rešava situaciju. Čovek bi pomislio, šetaš gradom i dođeš na semafor, i budeš opljačkan ili izboden.Prodaju novine, brisu soferku, prose ...
Nisi primetio?Ne smeta ti?
Reče ti dlugomir.A sto kada je bukv najljepsi dio Srbije?
Čačak ima ruzan trg, ali zato retko koji grad ima ono sto Cacak kraj morave, tako da cacak spada u jedno od lepsih u srbiji. Ne znam da li znas sta pricasTek onda Cacak
Crnogorcu najlepši Beograd, cudnog li cuda.A sto kada je bukv najljepsi dio Srbije?
Crnogorcu najlepši Beograd, cudnog li cuda.
Najveci crnogorski grad, studwntski grad i Beogradu.
Novi Sad je lepsi, budimo realni.
Beograd je samo veci i mocniji samim tim
https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...ati-stao-na-crveno-ovi-istrcali-i-pretukli-gaPa nije na svakom semaforu tako. Na nekoliko udarnih mesta. Naravno da mi se to ne sviđa ni malo. Tu policija treba da rešava situaciju. Čovek bi pomislio, šetaš gradom i dođeš na semafor, i budeš opljačkan ili izboden.
U Srbiji. Prebrzo trzaš.Rozaje i Gusinje.