Koji je najbolji forum?

• Začetnik teme Začetnik teme Fakje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Годинама користим клауд јер је у Русији интернет јефтин и квалитетан. Овде је нормално да је брзина 1/1, значи UL/DL исти. Већ годинама користим брзину 100/100 а сад чекам 500/500. Пита ме лик на форуму за препоруку за клауд а UL једва да прелази 1mbps или 125 МВ. Ја му кажем, који год да узмеш са том брзином мучење.
Он мени да немам појма?!
Ето, ја хоћу да помогнем али су ми лењивци дојадило. Исто као са ковидом. Неће људи да се информишу и тачка. Лакше им је да се боду него да седну и упознају се са целом ситуацијом.

Najbolji forum je krstarica, ubedljivo. Napustio sam pisanje na svim ostalim i posvetio se ovde.
To je moje misljenje.
Zavisi sta covek trazi i ocekuje od foruma. Ima specijalizovanih foruma na kojima se recimo diskutuje iskljucivo o knjizevnosti,
umetnosti, psima, automobilima i tu covek nadje zaista ono sto ga zanima. Krstarica je univerziálna , nesto kao Britanska enciklopedija,
ali i mene to privlaci.

Zavisi sta covek trazi i ocekuje od foruma. Ima specijalizovanih foruma na kojima se recimo diskutuje iskljucivo o knjizevnosti,
umetnosti, psima, automobilima i tu covek nadje zaista ono sto ga zanima. Krstarica je univerziálna , nesto kao Britanska enciklopedija,
ali i mene to privlaci.
Па да која сврха од техничког форума ако не могу да опустим мозак ЧП

Back