Koji gejmerski casopis citate?

Koji gejmerski casopis citate?

• Gameplay

• Screenfun

• Svet Kompjutera

• Ne citam. Potrebne informacije nadjem na netu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Od avgusta sam počeo da kupujem i SK. Screenfun se previše fokusira na igre, a mene zanimaju i mnoge druge stvari vezane za kompjutere, pa sam probao da čitam "Svet kompjutera" i dopao mi se, ali još uvek uzimam i SF, paralelno s njim. Dobro je što SK izlazi početkom meseca a SF sredinom, taman čekam samo pola meseca na novi primerak. :D

Citate li neki gejmerski casopis domaci? Ja nisam nijedan kupio godinama ranije sam citao Svet Kompjutera ali su se srozali po kvalitetu u odnosu na ono sto su nekad bili. Screenfun sam isto citao tu i tamo ne znam da li jos uvek postoji, bio je okej. Razmisljam da kupim nove brojeve ovih magazina, je li ima neko da cita i dalje, kakvi su po kvalitetu tekstova?

Citate li neki gejmerski casopis domaci? Ja nisam nijedan kupio godinama ranije sam citao Svet Kompjutera ali su se srozali po kvalitetu u odnosu na ono sto su nekad bili. Screenfun sam isto citao tu i tamo ne znam da li jos uvek postoji, bio je okej. Razmisljam da kupim nove brojeve ovih magazina, je li ima neko da cita i dalje, kakvi su po kvalitetu tekstova?
koliko ja znam samo 2 izlaze. Svet kompjutera i gamer. ovaj drugi ti je samo za igre a prvi sve(igre, softver, hardver, internet ma sve)

Back