Koji frizider kupiti?

Pa valjda sam znas koji ti je budzet, tj. iznad koje cene neces da ides :)

Meni je to svejedno, samo da nije mali, da moze dosta stvari da stane, i da se po dimenzijama uklopi lepo.

E, da, i da ako je kombinovani sa zamrzivacem, da zamrzivac bude samootapajuci, da ne moram da se smaram.

A marke su, mislim, sve solidne danas, nema neke velike razlike izmedju gorenje i samsunga i beka, na primer.

Pitanje je totalno nedefinisano, kakve su potrebe, koliko ljudi je u domaćinstvu, za šta se pretežno koristi, da li su potrebne neke posebne funkcije tipa ledomat i hladnjak za vodu... Ovako je kao pitanje "koju knjigu da kupim, a koje knjige treba izbegavati" xD

Ručni frižideri | veliki izbor, super cene | Tehnomedia

značio ono, nema zebancije
Piknik ulozak za frizider ice cartridge ( 30813 ) Kupite na Kliklak.rs

pa kad staviš ovo, kuj ka ti

Prilično je mali. Ako imaš prostor, treba veći frižider. Osim ako ne živiš sama pa ti je onda i to dosta.

Živim sa majkom, treba mi takav frižider, te visine i širine jer imamo manji frižider. Nema prostora za veći frižider. Važan je zamrzivač, on je uvek pun.

Potrebna mi je 59,5 cm, za visinu bih morala da izmerim.

Dopada mi se i ovaj https://www.tehnomedia.rs/bela-tehnika/frizider-/samsung-rb34c652eb1-ek.html#data

Ali, ne kupujem ga sutra..ovaj stari ( Gorenje ) još ok hladi i radi.

Prvo treba da premeriš prostor u koji ide. Ako imaš blizu dovod vode, uzmi onaj što hladi vodu i pravi led. Naravno, da ima zamrzivač
To brzo zakreči i procuri u tom slučaju mora i hidroizolacija dobra.

Dakle bez kerefeka, što duža garancija sa inverter motorom. Bosch zaobilaziti sve im je bofl što ovde prodaju i prepotentno ismevaju kupce koji imaju reklamaciju.

Back