Koji digitalni??

Danas sam se malo zagledao u Fuji 9600... Neko je postavljao test tu negde gore, a i to mi se svidelo... Koji je najjeftiniji SLR koji se može naći, a da ima pristojan senzor i ''pikselažu''?

Radmila1:
jomini, ako si amater, s 9600 ti je dovoljan..

ja imam a 710 is, ali kada budem kupovala bolji, necu ici odmah na dslr...

ako si pogledao test, video si sta sve moze da radi
Hmm, meni se čini da 9600 može ponuditi mnogo za amatera. Malo je grubo reći - dovoljan... Amaterski se bavim fotografijom, ali 9600 je malo iznad amaterske definicije, zar ne misliš?

ja sam imala Canon A 510 i brzo sam presla na a 710 is, koji je mnogo bolji. ali vec vidim da se na njemu necu zadrzati, jer me fotografoja jako privlaci. sladeci ce da bude fuji s 9600 ili neki slican ako se pojavi

zar ne? :)

Ako sam na pravom mestu, moze li mi neko reci koji aparat je najbolji, ako ste "skupili" oko 10.000 dinara. :)

Ne razumem se mnogo ali toliko ipak shvatam, da bih znao, kako bi to trebalo da bude:
Nikon, Canon, Sony, Olympus, Kodak, Fuji ili nesto "trece..."

HVALA,
busy

http://www.dcviews.com

na ovom site mozete naci skoro sve digitalce, kao i site.ve na kojim su testirani, ima tu i za amatere i za profesionalce..

jos nesto ja imam Fuji F20 pa predlazem ako neko ima Canon ili neki drugi aparat o kome se ovde raspravlja , da okaci koju fotografiji, npr. 100% crop..
da vidimo sta je bolje.. (iako sam kupio Fuji mislim da je Canon ipak kvalitetniji, ali odnos cena kvalitet je meni bio primaran, za par meseci probao sam sigurno 50 aparata... citao clankove u specijalizovanim novinama novinama, pronasao brdo site.va...)..
i jos nesto treba te slike izraditi, drugo je to sto covek vidi na ekranu.. i ranijih 2Mpx sa staroog aparata je delovalo solidno, ali kad se izrade slike.. isto tako je vazno i gde se rade slike...
ja sam dobijao razlicite rezultate za iste fotografije...

Mozete li mi preporuciti neki digitalni fotoaparat do 200 evra. Imala sam nikon coolpix L1 do sada i bio je dobar ali se nazalost pokvario. Nisam bas neki strucnjak za fotoaparate pa mi treba vasa pomoc. Unapred hvala!

Savet za Mackicu - ako i dalje imash problema sa otvaranjem kapaka, udari ga par puta sa macolom od 9 kila pod uglom od 85 stepeni dorzalno u 16 .42 min po lokalnom vremenu kad se pojavi duga i videcesh, DESICE SE CHUDO.

Probaj u Pcfoto, ali mnogo su izvikani. Treba da guglash malo vishe. fotodiskont ima mali izbor aparata, ali su definitivno medju najpovoljnijim. A ako hocesh ispod zita, okreni brate Halo oglase ponedeljnkom ili chetvrtkom, svashta ljudi prodaju za male pare. Naravno, ima i novih stvari.

.. evo i ja prodajem svoj 5600....
crazy-1.gif

Back