koji deo dana vam najvise odgovara?

• Začetnik teme Začetnik teme mala_anja_kg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
*november rain*:
bleach:
lepo je ovo predvece ~ vece... oko 19h... ali samo je ako opusteno (8
pa to se valjda odnosi i na sve delove dana... (8
posebno je lepo ovih dana... smraci se rano, hladno je, pa jos ako pada kisica... ah divota... (8
i obozavam da spavam dok pada kisa (: ne znam bas kakve to veze ima sa temom... roll ali... (8
da, da, daaa....nemam rijeci...:P
sta cu ja na ovom forumu?? sve kazete umjesto mene... :roll:
8) 8) 8)
pa da bi ti pricala dok smo mi na odmoru :p (ili nemamo net... ): ) i kad smo zajedno da bismo samo klimale potvrdno glavom i slagale se... (8
mortishaaa:
bleach:
posebno je lepo ovih dana... smraci se rano, hladno je, pa jos ako pada kisica... ah divota... (8
i obozavam da spavam dok pada kisa (: ne znam bas kakve to veze ima sa temom... roll ali... (8
zasto to svi vole RoLL nikad mi nece biti jasno RoLL (8

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
e p ne znam sta da ti kazem... :p to je najlepse... (8
evo mog odgovora na temu ~
najbolji deo dana je onaj kada pada kisa... a jos ako se to desava kada se smrkne ili nocu... aaaaaah... ma moze i preko dana (8
znas kako, Milice... smirenost... (8

mortishaaa:
*november rain*:
bleach:
8) 8) 8)
to i ja pricam (8

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
hehe... (8 (8 (8

mortishaaa:
*november rain*:
mortishaaa:
taman sam htela da napisem da mi je sve jedno i da vise ne znam ni koji je deo dana ... ): kad videh ovo ->
bleach:
miss:
ja najvise volim kad je rano,rano ujutru,i onako malo maglovito i hladno,svi jos spavaju samo djubretari peru ulice...sve tiho...nekako mi je to bas opusteno....
jao...
kako si to lepo rekla (; kako si me podsetila na to doba dana... (: bas si divno rekla (8
...
bas sam se setila toga doba dana i toga koliko ga volim.... (8
da... volim jutro... (; svitanje, mozda...
onaj deo o exkurzijama sam preskocila, jer se ne slazem (8 inace ovo je tako predivno napisano.. sasvim se slazem sa obema ((; mada ja najvise volim ono zimsko jutro! po meni bi idealno bilo: hladno zimsko jutro ja ustajem pospana, jedva gledam na oci ... a pocinje da pada sneg (8 kako to obozavam.. (((:

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

ma...divno...stvarno predivno... aa...jedva cekam zimu... (((:
upravo!!! (;
@ Swan -> nemoguce je opisati zasto volis zimu ... ja je obozavam ... tako ni meni nije jasno kako neko moze da voli leto ((;

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
da...ja kome god spomenem zimu, svi me cudno gledaju...ne znam zasto... :roll: to je najljepsi dio godine...romanticno...divno... (:

bleach:
*november rain*:
bleach:
8) 8) 8)
pa da bi ti pricala dok smo mi na odmoru :p (ili nemamo net... ): ) i kad smo zajedno da bismo samo klimale potvrdno glavom i slagale se... (8
aaa...pa da.naravno... 8)
:klimam glavom: :pp

Milena:
Milica:
Milena:
zasto to svi vole RoLL nikad mi nece biti jasno RoLL (8

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
e p ne znam sta da ti kazem... :p to je najlepse... (8
evo mog odgovora na temu ~
najbolji deo dana je onaj kada pada kisa... a jos ako se to desava kada se smrkne ili nocu... aaaaaah... ma moze i preko dana (8
znas kako, Milice... smirenost... (8
moj konacan odgovor-kada pada kisa. hehe.
upravo tako...smirenost...kada ne spavam, volim da razmisljam dok kisa pada...nekako se sva skupim pod dekicom (:p) i razmisljam o svemu i svacemu... obicno tako i utonem u san... ((:

*november rain*:
moj konacan odgovor-kada pada kisa. hehe.
upravo tako...smirenost...kada ne spavam, volim da razmisljam dok kisa pada...nekako se sva skupim pod dekicom (:p) i razmisljam o svemu i svacemu... obicno tako i utonem u san... ((:
potpuno se slazem...
a kada kise nema... u obzir dolaze ~ vecernji sati, a sve vise volim jutra... ali bas rano... (8

november rain:
da...ja kome god spomenem zimu, svi me cudno gledaju...ne znam zasto... :roll: to je najljepsi dio godine...romanticno...divno... (:
opet ~ potpuno se slazem... (8

Back