електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Општина Вождовац. Тамо се осећам као странац у непознатом граду.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iz ugla vozača, nedeljom pre podne... pakaoЈесте шитина али занимљива.
Да, ново је углавном вишебојно... Квадри од бетона и стакла, равне фасаде без икаквих украса.aaah, sad su izgradili ruglo od zgradurina preko puta zoo vrta. Takvu ruznocu niko nece videti, nigde u svetu.
Samo u bgd. Mozda ce dolaziti turisti da se dive, kako se od starog grada pravi cigan mala na misice![]()
Ma katastrofa je i od kvaliteta gradnje. Tu sam radio i to mi pricao majstor koji je vrsio *ceste popravke*.Да, ново је углавном вишебојно... Квадри од бетона и стакла, равне фасаде без икаквих украса.
istoСве их волим.
За сваки ме везују неке успомене.
Sve sto nije u sklopu Novog Beograda,Starog Grada i Vracara.
E taj fazon, i za mene koji sam rodjen i odrastao u bloku postoji samo blok i NBG i postoji "grad" i to je to, mada ajde recimo Banovo Brdo mi je onako relativno lep kraj (a blizu su i Ada i Kosutnjak kao i Sajam), takodje Zeleni Venac isto tu spada pod centar, takodje recimo neki delovi Vozdovca i Zvezdare su mi ok (pogotovo oni blizi centru), Zemunski kej je isto lep (dok mi recimo sam Zemun nije uopste) i to je odprilike to, sad ono kakve tu Borce, Mirijeva i Zeleznici , kakvi Medaci, Banjice, Petlova i Labudova brda kakvi bakraci. (Mada stvar percepcije verovatno nekom drugom iz nekog drugog dela grada je sad blok kraj sveta a ne centar sveta kao meni ali kao sto rekoh stvar percepcije).
![]()
ja se zbog takvih kao ti ubijao u srednjoj skoli objasnjavajuci da mi sa Novog Beograda nismo indijanci
i da smo super likovi i opusteni kad prccc
vidi sta radis jbe kako da muvas ribe sa Medaka ili MML ako si tako mapiran ???
![]()
Pa iskreno kod mene je pre bilo obrnuto jer isao sam u srednju gde pod 1 nije bilo riba (EPS) a pod 2 gde su vecinom bili likovi iz tih raznih prigradskih naselja, tipa Kaludjerica, Surcin, Velika Mostanica, Stepojevac, itd i tih nekih prigradskih naselja za koja ja nisam bio ni cuo dotad, ono kada je neko bio tipa iz Mirijeva, Zarkova ili Rakovice to vec ono smekerica (vec strogi centar fazon), tako da ono ja kao dete bloka sam doziveo blagi "kulturni sok" kad sam otisao tamo i zaista nisam imao potrebu da ikom tamo dokazujem da nisam ljakse, moglo je da bude samo obrnuto..............mada secam se ono kad sam dolazio u skolu onako u Hip Hop fazonu, u sirokim lonama ono 5XL, dresovima, kacketima, raspertlanim kanadjankama, itd ono bilo je tu i tamo likova koji su me gledali ono malo cudno i koji bas nisu kapirali taj moj fazon.![]()
ti si kriv sto si isao u gej skolu![]()
Opsss...Није Гауди него Ле Корбизје.
ne mora ni da se parkira, staviš u džep ko sport bili i ideš dalje..