- Poruka
- 44
ajmo dajte datume.........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[[Darko_91]] *:ajmo dajte datume.........
snoshaj efendija:To je individualno. Ti ces verovatno za dan sexa proglasiti onaj datum kad izgubis nevinost.
[[Darko_91]] *:odredjuje nevena...
Ajde u po 100 marke da nije nevin!snoshaj efendija:Ne vredi ti. Zene kad ne daju p.icku, ne daju...Prosao sam kroz tu fazu, potpuno te shvatam. To je opravdan gnev mladih momaka... Drkas po ceo dan, mastas i mislio si da je forum rasadnik p.icke... Ne daju forumashice ni drugima tako lako, ako te to tesi. Moras da se potrudis a ne tako... I naravno moras imati cime da izadjes pred njih. Nece one da se cimaju za pola sata labavog sexa sa nekim klincem a pogotovu ako je tako laprdav kao ti. I naravno moras imati doooobar alat. Sve sto nudis verbalno postovima ostaje u domenu sumnje i spekulacija tako da dobro razmisli ako nekad navatas nesto na forumu da se ne obrukas i ispadnes lazov. To ti je gore od trenutne pljuvacine kojoj si izlozen. Ako mogu pomocicu ti nekim savetom ako mogu da bi se ova forumska agonija vec jednom okoncala.
Jok ja dajem cuti tusnoshaj efendija:Ne vredi ti. Zene kad ne daju p.icku, ne daju...Prosao sam kroz tu fazu, potpuno te shvatam. To je opravdan gnev mladih momaka... Drkas po ceo dan, mastas i mislio si da je forum rasadnik p.icke... Ne daju forumashice ni drugima tako lako, ako te to tesi. Moras da se potrudis a ne tako... I naravno moras imati cime da izadjes pred njih. Nece one da se cimaju za pola sata labavog sexa sa nekim klincem a pogotovu ako je tako laprdav kao ti. I naravno moras imati doooobar alat. Sve sto nudis verbalno postovima ostaje u domenu sumnje i spekulacija tako da dobro razmisli ako nekad navatas nesto na forumu da se ne obrukas i ispadnes lazov. To ti je gore od trenutne pljuvacine kojoj si izlozen. Ako mogu pomocicu ti nekim savetom ako mogu da bi se ova forumska agonija vec jednom okoncala.
snoshaj efendija:To je individualno. Ti ces verovatno za dan sexa proglasiti onaj datum kad izgubis nevinost.