Koji ćete film gledati u Novogodišnjoj večeri?

Baš to veče neću gledati film, ali uoči Nove godine imam želju da odgledam:

http://www.imdb.com/title/tt0452694/

MV5BMTU0MzkzNzg0Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNzUwNzQ2Mg@@._V1._SY317_.jpg

Film je sjajan i uopšte nije tra-la-la romantika, nego duboko dirljiv film o ljubavi žene i muškarca, porodici... Moja preporuka, gledala sam pre od polovine, ali i ceo ću sada.

Kod mene je žurka, tako da će se vrteti filmovi koji su zanimljivi i kad samo prođeš pored ekrana, jer ne verujem da će bilo ko (na moju veliku žalost) ozbiljno gledati filmove.
Zlatna groznica
l.gif

Dellamorte Dell'amore
r.dellamor.m.jpg

Misterije organizma

wr11.jpg

North By Northwest (u Novu godinu svakako sa Hičkokom)
North-by-northwest.jpg

Blood for Dracula

blood2.png

Jesus? This is Iggy!
6093.jpg

A kad odu gosti, zna se:
lawrenceofarabia61.jpg

Lorens od Arabije

Kod mene je žurka, tako da će se vrteti filmovi koji su zanimljivi i kad samo prođeš pored ekrana, jer ne verujem da će bilo ko (na moju veliku žalost) ozbiljno gledati filmove.
Zlatna groznica
l.gif

Dellamorte Dell'amore
r.dellamor.m.jpg

Misterije organizma

wr11.jpg

North By Northwest (u Novu godinu svakako sa Hičkokom)
North-by-northwest.jpg

Blood for Dracula

blood2.png

Jesus? This is Iggy!
6093.jpg

A kad odu gosti, zna se:
lawrenceofarabia61.jpg

Lorens od Arabije

Jesu li se gledali filmovi? :lol:
Sećam se kad sam prvi put gledala Dellamorte Dell'amore pre koju godinu bila sam oduševljena, odličan trash:D
A onda sam naterala društvo da ga gledamo , negde pred ovu NG i oni oduševljeni a ja se smorila :(

Elem ja kasnim al eto, mi smo isto blejali kod kuće za NG i odgledala se LOTR trilogija ( valjda je Hobbit odgledan par dana ranije triggerovao želju da se opet gleda trilogija), extended verzija naravno :zkez:

Da reaktiviram temu.

Ovaj put mi trebaju preporuke, po prvi put nemam nijedan film na listi, a vreme je da prestanem svake godine da gledam Streets of Fire i Annie Hall. Nešto blago do umereno melanholično i/ili nešto poput Taksiste i Ferarinog Zlog poručnika.

Što ne bi nešto nelagodno, ,,mistery and suspense" što bi Englezi rekli: Una pura formalita...

Back