Koji će đavo Evropskoj Uniji Srbija?

ma ta sargarepa je vase omiljeno povrce. samo jos nikako da vga probate.

zavlace vas ovi iz EU kao mlade majmune vec 8 godina, nece bre ni vize da vam ukinu, a vi im i dalje verujete bas ko magarac koji vrti vodenicni kamen i veruje da ga samo jos par centimetara deli od obecane sargarepe i tako nonstop ide napred....

A raspadnuta, totalno prolupala i pukla - SRS nudi rešenje za sve probleme, po ovom principu

vracarav306.jpg

-I objasni ti meni da, recimo, sada u Srbiju grune par stotina hiljada pripadnika bilo kojeg naroda - bez dokumenata, bez zaposlenja, bez želje da radi ---- šta bi Srbija sa građanima te zemlje uradila? Da li bi ih držala na apanaži ili bi ih, koristeći, prava koja joj kao suverenoj državi pripadaju - što pre vratila odakle su došli?

I još - misliš li ti da recimo u Rumuniji, koja je članica EU, nema Roma??
I misliš li da će Srbija večno otezati sa ispunjenjem obaveza ili će jednom i to odraditi i to zarad vlastite koristi?

I još - PRESTANITE DA LUPETATE :evil::evil::evil:

si ti sigure da nisu grunuli?nisu svi bash iz srbiju.neki doshli i sa kosmet. i nemaju dokumenta.neki doshli iz hrvacke. i nemaju dokumenta.shas nasledje sfrj.
al vish srbija ih nije vratila ni na kosmet ni u hrvacku.ostali u srbiju.:D
ne smetaju meni romi. samo pitam oce se berluskoni obradovati kad dodju da traze leba situirani romi sa uredjenim papirima?:Dnjih 100.000.:D
2. nemoj se jedis i ne morash da mi persirash:D;)

Danas sam naplatio robu koju sam izvezao u EU. Stigli evrići :D Vole oni našu organic food. Imam i poziv da idem, nema problema za vizu... Kažu mi ljudi, sad ćemo se češće viđati :D Mi smo već u EU, a šargarepice su zdrave.

Onima kojima mozak nije na mestu, ni EU, ni šargarepice, ni ništa drugo neće pomoći.

PS. gde si Tihi, izdajniče stari, vidim moraš sam da refrešuješ svoje teme. Postao si dosadan i neinteresantan i ovim tvojim izdajnicima.

si ti sigure da nisu grunuli?nisu svi bash iz srbiju.neki doshli i sa kosmet. i nemaju dokumenta.neki doshli iz hrvacke. i nemaju dokumenta.shas nasledje sfrj.
al vish srbija ih nije vratila ni na kosmet ni u hrvacku.ostali u srbiju.:D
ne smetaju meni romi. samo pitam oce se berluskoni obradovati kad dodju da traze leba situirani romi sa uredjenim papirima?:Dnjih 100.000.:D
2. nemoj se jedis i ne morash da mi persirash:D;)

Neverovatno koliko ti lupetaš :evil: Ti što su došli iz Hrvatske i sa Kosova su Srbi.
I ubuduće na totalne nebuloze ne odgovaram. :evil:

Danas sam naplatio robu koju sam izvezao u EU. Stigli evrići :D Vole oni našu organic food. Imam i poziv da idem, nema problema za vizu... Kažu mi ljudi, sad ćemo se češće viđati :D Mi smo već u EU, a šargarepice su zdrave.

Onima kojima mozak nije na mestu, ni EU, ni šargarepice, ni ništa drugo neće pomoći.

PS. gde si Tihi, izdajniče stari, vidim moraš sam da refrešuješ svoje teme. Postao si dosadan i neinteresantan i ovim tvojim izdajnicima.

sta li si im to izvezao ? mozda kozje brabonjke? :hahaha:

Dobro, vidim imaš dobru narav čim preživljavaš sa winkom moj napad. Sve ti je oprošteno, pod uslovom da se ne petljaš u pro-evropsku politiku ;).
Skuvala, mršavo. bolonjeze špagete i ništa više. Štrajk.

uh,nemoj mi uslove.:D al ajd kad uslovljavah necu se petljam u pro-e polit. a nisam se ni petljala.
ja samo pitala,al niko da odgovori.:D vish manevar ti dobar al ok.nek ti bude.dobra mi narav:D
p.s. sha fali bolonjezu?proteini,mljac:D;)

De Guht: "Lisabon", pa širenje
14. septembar 2008. | 00:16 | Izvor: FoNet
Brisel -- Belgijski šef diplomatije Karel De Guht izjavio da se EU ne može dalje širiti bez stupanja na snagu Lisabonskog ugovora.

"Pre svega postoji zamor od proširenja. Mislim da se pre ratifikacije Lisabonskog ugovora, Unija ne može više širiti, uključujući i proširenje na Hrvatsku", rekao je De Guht u intervjuu dnevniku Libr Belžik, odgovarajući na pitanje o eventualnoj evropskoj perspektivi Gruzije i Ukrajine.

Unija dolazi do limita, rekao je on i kao primer naveo zemlje koje su poslednje ušle, Rumuniju i Bugarsku, koje su od Komisije dobile kritike.

De Guht je rekao da nije mudro primati zemlje koje ne ispunjavaju sve kriterijume.

Francuska, Nemačka i Luksemburg saopštile su da nema proširenja bez ratifikacije Lisabonskog ugovora.

-----------------------------------

evo i ovaj belgijanac upro kaze ne moze da se prosiruje dalje EU bez usvajanja lisabonskog sporazuma.

Ma da vam kazem ja nesto. NE VERUJEM JA NJEMU NISTA! Nema on pojma!

Tadic i Djelic svakako znaju bolje od ove belgijske dzumare, tako da mislim da bi trebao belgijanac prvo da se informise kod nasih demokratskih perjanica pre nego iztrtlja neku slicnu glupost opet.

Ulazimo mi u Evropsku Uniju vec 2011 godine! Gledao ja bilo na DneVnik !

nego sta prica ovaj belgijanac da nema prosirenja EU bez usvajanja lisabonskog sporazuma koji je inace propao?

sta cemo sad, jeli demokrate :think:

Svasta se pricha sa razlichitih strana, mi treba da tezimo da usvajamo evropske standarde, da se borimo protiv korupcije, da zemlja ide putem ekonomskog razvoja, zdrave konkurencije a da se podsticu evropske vrednosti - zastita svih prava i sloboda gradjana.

Mnogi kao ti bi voleli od srca da je Srbija neka Abhazija koja se granici sa Rusijom ili pak prorusko Pridnjestrovlje, gde nema vladavine prava, gde je ogromna korupcija, sverc komerc kakav je bio u Srba 90-ih. Voleli bi da u potpunosti zavisimo od Rusa, pa cim neko od Srba digne glas protiv Rusa - da nam oni odmah smanje gas i nauche nas pameti za nase dobro. Voleli bi da se ubijaju novinari, i da se gase kriticki mediji poput B92, a siguran sam da bi i brisali sve vama neprivatljive komentare na Forumu Krstarica.
Ja pak Srbiju vidim kao deo Evrope, cime zemlja treba da tezi - a ne delom neke Ruske federacije, ili ti Zajednice nezavisnih drzava, neka hvala!

Ponavljaš se u greškama...:mrgreen:

Uostalom, znaš li ti da će naše sunce jednog dana istrošiti svoje nuklearno gorivo, ugasiće se, ohladiće se, nastaće pomrčina.... i šta će onda tvoji Rusi :evil:

pa sarkozi je vec pricao da bi irci trebali da ponove referendum al irski premijer mu je rekao da ne podcenjuje irsku demokratiju i da od toga nema nista. sve u svemu lisabonski sporazum je propala prica i nema daljeg prosirenja EU

Back