- Poruka
- 5.547
Morrisone, tu šargarepu da počneš da njupaš - pod hitno. Kažu da je dobra za vid, a i za sive ćelije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
-I objasni ti meni da, recimo, sada u Srbiju grune par stotina hiljada pripadnika bilo kojeg naroda - bez dokumenata, bez zaposlenja, bez želje da radi ---- šta bi Srbija sa građanima te zemlje uradila? Da li bi ih držala na apanaži ili bi ih, koristeći, prava koja joj kao suverenoj državi pripadaju - što pre vratila odakle su došli?
I još - misliš li ti da recimo u Rumuniji, koja je članica EU, nema Roma??
I misliš li da će Srbija večno otezati sa ispunjenjem obaveza ili će jednom i to odraditi i to zarad vlastite koristi?
I još - PRESTANITE DA LUPETATE![]()
a ko kaze da im treba...........

si ti sigure da nisu grunuli?nisu svi bash iz srbiju.neki doshli i sa kosmet. i nemaju dokumenta.neki doshli iz hrvacke. i nemaju dokumenta.shas nasledje sfrj.
al vish srbija ih nije vratila ni na kosmet ni u hrvacku.ostali u srbiju.
ne smetaju meni romi. samo pitam oce se berluskoni obradovati kad dodju da traze leba situirani romi sa uredjenim papirima?njih 100.000.
2. nemoj se jedis i ne morash da mi persirash![]()
Ti što su došli iz Hrvatske i sa Kosova su Srbi. 
Danas sam naplatio robu koju sam izvezao u EU. Stigli evrićiVole oni našu organic food. Imam i poziv da idem, nema problema za vizu... Kažu mi ljudi, sad ćemo se češće viđati
Mi smo već u EU, a šargarepice su zdrave.
Onima kojima mozak nije na mestu, ni EU, ni šargarepice, ni ništa drugo neće pomoći.
PS. gde si Tihi, izdajniče stari, vidim moraš sam da refrešuješ svoje teme. Postao si dosadan i neinteresantan i ovim tvojim izdajnicima.

ja pisala o romima iz hrvatske i s kosmeta.Neverovatno koliko ti lupetašTi što su došli iz Hrvatske i sa Kosova su Srbi.
I ubuduće na totalne nebuloze ne odgovaram.![]()
Dobro, vidim imaš dobru narav čim preživljavaš sa winkom moj napad. Sve ti je oprošteno, pod uslovom da se ne petljaš u pro-evropsku politiku.
Skuvala, mršavo. bolonjeze špagete i ništa više. Štrajk.
Eu nam treba zbog ekonomije. Ali nad nama vlada Mišković, kome nikako ne odgovara da udjemo u EU. Zamislite da u Srbiju dođu LIDL, ALDI, SPAR...sa 30% manjim cenama....

nego sta prica ovaj belgijanac da nema prosirenja EU bez usvajanja lisabonskog sporazuma koji je inace propao?
sta cemo sad, jeli demokrate![]()
nego sta prica ovaj belgijanac da nema prosirenja EU bez usvajanja lisabonskog sporazuma koji je inace propao?
sta cemo sad, jeli demokrate![]()
pa kako ce jadni bez tebe. ovako cemo svi da se uslepamo uz tebe i udjemo u EU. nemoj slucajno da otputujes tamo pre toga![]()
jbga ne mogu vas nesposobne da cekam 100 godina da udjete 
Gde si pročitao da je EU digla ruke od ratifikacije LS?
Nisi čuo za ono: try again... posle nekog vremena...probaće ponovo
Italijani su inače taj sporazum ratifikovali posle neuspeha istog u Irskoj...

pa nema nista od sporazuma dok ga ne verifikuju sve clanice EU a vec dve su odbile tako da....
pisi propalo![]()
pa nema nista od sporazuma dok ga ne verifikuju sve clanice EU a vec dve su odbile tako da....
pisi propalo![]()

pa ajd objasni mi sta ce evropskoj uniji srbija?
mene odnos evropske unije i srbije podseca na odnos ozenjenog coveka i njegove neudate ljubavnice/svalerke. on kod nje ima sve sto mu treba, pre svega slobodan sex, a ona nema nikakva prava tj niko ni ne zna da mu je ona bilo sta u zivotu![]()
Ponavljaš se u greškama...
Uostalom, znaš li ti da će naše sunce jednog dana istrošiti svoje nuklearno gorivo, ugasiće se, ohladiće se, nastaće pomrčina.... i šta će onda tvoji Rusi![]()
brate idem tamo mozda za par meseci......kako si znao...jbga ne mogu vas nesposobne da cekam 100 godina da udjete
![]()