Sensei Master Moderator Poruka 79.563 17.01.2024. u 10:20 - Koji broj na ovoj 3D slici? #26 Dharma initiative: Dve preklopljene nule.Jedna smaknuta u odnosu na drugu. Kliknite za proširenje... samo jedna
Dharma initiative: Dve preklopljene nule.Jedna smaknuta u odnosu na drugu. Kliknite za proširenje... samo jedna
Dharma initiative Početnik Poruka 35 17.01.2024. u 10:22 - Koji broj na ovoj 3D slici? #27 Sensei: samo jedna Kliknite za proširenje... ispravio sam se.Tri komada a stavio sam i sliku kako izgleda. Ispravak opet.Dve nule ipak
Sensei: samo jedna Kliknite za proširenje... ispravio sam se.Tri komada a stavio sam i sliku kako izgleda. Ispravak opet.Dve nule ipak
Sensei Master Moderator Poruka 79.563 17.01.2024. u 10:23 - Koji broj na ovoj 3D slici? #28 Dharma initiative: Tri preklopljene nule.Jedna smaknuta u odnosu na drugu. Kliknite za proširenje... moraš da vidiš u 3D. Nula odskače od pozadine
Dharma initiative: Tri preklopljene nule.Jedna smaknuta u odnosu na drugu. Kliknite za proširenje... moraš da vidiš u 3D. Nula odskače od pozadine
Dharma initiative Početnik Poruka 35 17.01.2024. u 10:28 - Koji broj na ovoj 3D slici? #29 Sensei: moraš da vidiš u 3D. Nula odskače od pozadine Kliknite za proširenje... Situacija je sledeca.Jedan put jasno vidim 2 nule a drugi put jasno vidim tri preklopljene nule. Prilozi Nule drugi put.jpg 11,3 KB · Pregleda: 1
Sensei: moraš da vidiš u 3D. Nula odskače od pozadine Kliknite za proširenje... Situacija je sledeca.Jedan put jasno vidim 2 nule a drugi put jasno vidim tri preklopljene nule.
Sensei Master Moderator Poruka 79.563 17.01.2024. u 10:29 - Koji broj na ovoj 3D slici? #30 Dharma initiative: Situacija je sledeca.Jedan put jasno vidim 2 nule a drugi put jasno vidim tri preklopljene nule. Kliknite za proširenje... čudno
Dharma initiative: Situacija je sledeca.Jedan put jasno vidim 2 nule a drugi put jasno vidim tri preklopljene nule. Kliknite za proširenje... čudno
Dharma initiative Početnik Poruka 35 17.01.2024. u 13:52 - Koji broj na ovoj 3D slici? #31 Update.Na drugom monitoru i racunaru se vidi samo jedna nula.Hehehehe