stugots
Čovek
- Poruka
- 37.281
Ne podržavam nijednu od ovih ponuđenih opcija. Ono što bih s druge strane podržao je ta jedinstvena lista o kojoj su drug Đido i Hamdija pričali ranije, ne znam dal je to još uvek aktuelno... jedinstvena lista sastavljena od mahom nestranačkih ljudi, koju bi podržala cela ledžit opozicija i čiji bi jedini zadatak bio da samo sjebe Vučića. Prelazna vlada od godinu-dve koja bi uradila samo ono najnužnije i onda raspisati nove, normalne izbore. Ono što DOS svojevremeno nije uradio.
Ne znam dal bih glasao za nekog na tim izborima, ali za tu jedinstvenu listu bih glasao sigurno.
Dobro, za Gangulu smo već odavno znali da je trojanski konj, ali evo sada je valjda i svima jasno da su ovi dojebilo ustanici isto to. Toliko o njihovim političkim karijerama.
Ne znam dal bih glasao za nekog na tim izborima, ali za tu jedinstvenu listu bih glasao sigurno.
I evo ga konačno na pinku.
Mediji otvoreni za SPAS Gangulu do daske uz naravno SMS i grofa od Beograda.
Dobro, za Gangulu smo već odavno znali da je trojanski konj, ali evo sada je valjda i svima jasno da su ovi dojebilo ustanici isto to. Toliko o njihovim političkim karijerama.