- Poruka
- 29.300
Zamišljam sebe sa električnim biciklom u Republici Srpskoj.Bio bih glavni predmet sprdnje u četiri sela,j.eebo te. :/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polovan auto je mačka u džaku, ja ti od sveg srca preporučujem Maybach S 580, malo je skuplji ali vredi svaki dinar!Evo sada listam bas oglase i razmisljam koji automobil uzeti? Da li uzeti Opel Astru G 2002 1.6 (74KW,101KS) ili Volkswagen Golf 4 1.9 TDI (74KW,101KS)? Moze li neko da mi kaze svoja iskustva sa ovim autima i kako su se pokazala?
Zamišljam sebe sa električnim biciklom u Republici Srpskoj.Bio bih glavni predmet sprdnje u četiri sela,j.eebo te. :/
Brt dodje neko do bicikla kad je zakljucan,i isece sajlu i ode 5000e. Neka to jos nije za kod nas.Pošteno električno biciklo nije bez 5000€
Mislim na Bosch ili KTM.
A za 5000€ možeš da kupiš polupristojan polovnjak.
RKL električno biciklo se kupuje kad imaš nov auto,svoju kamp kućicu e onda uzimaš e-bike.
To bi trebala da znaš s obzirom gde živiš.
Šta će sa biciklom u Srbiji?Da ga ubije neko na putu. :/
Vidiš.Sad bih te recimo streljao.nađi očuvanu školjku oldtajmera, sredi je i ugradi mu neki moderni custom motor, po mogućstvu električni

Jesi video ti bicikl od 5000€.Brt dodje neko do bicikla kad je zakljucan,i isece sajlu i ode 5000e. Neka to jos nije za kod nas.

Benzinci su manje presli, sta ce mu golf sa milion km.Ako između ta dva biraš uzmi Golfa.
Brate.Da ga popravlja u garaži u Zemun Polju gde hoće kako hoće.Potrošnja.Šta znam.Hoću kad je zima da sat vremena stojim u mestu sa upaljenim motorom i grejanjem.Benzinci su manje presli, sta ce mu golf sa milion km.
I to trosi pogotovo gradska voznja ...Brate.Da ga popravlja u garaži u Zemun Polju gde hoće kako hoće.Potrošnja.Šta znam.Hoću kad je zima da sat vremena stojim u mestu sa upaljenim motorom i grejanjem.
Imao sam BMW i Audi na benzin.Bojim se od benzina.Bukvalno imam strah.I to trosi pogotovo gradska voznja ...
Dobro, oni trose malo vise pogotovo sestaciImao sam BMW i Audi na benzin.Bojim se od benzina.Bukvalno imam strah.![]()
![]()

Šta bi ti uzeo.Dobro, oni trose malo vise pogotovo sestaci![]()
Prvo gledam finansijski kako se uklapam, drugo gledam koje su mi potrebe i da auto bude jednostavniji za odrzavanje i ne skup sto se tice delova.Šta bi ti uzeo.
Do 1000€
Do 3000 €
Do 5000 €
ugradio bih mu novi fensi motor kod ovlašćenog proizvođača, koji izdaje papire sa kojima posle ideš na tehnićkiVidiš.Sad bih te recimo streljao.
Ozbiljno ti to kažem.
Uzeo bih automat izveo te na livadu naterao da iskopaš sebi grob i streljao te.
Kaži mi.
Zašto pišeš gluposti?
Kako bi ti registrovao jedan takav auto?
Pre toga.Prošao tehnički pregled.
Pre toga.Koliko bi te koštao ceo projekat?
Koliko bi te koštala samo recimo-baterija?
Ili bi ti možda napunio gepek akumulatorima?
Idi bratee na Svaštaru i tamo piši...svašta.