Koji auto uzeti?

Evo sada listam bas oglase i razmisljam koji automobil uzeti? Da li uzeti Opel Astru G 2002 1.6 (74KW,101KS) ili Volkswagen Golf 4 1.9 TDI (74KW,101KS)? Moze li neko da mi kaze svoja iskustva sa ovim autima i kako su se pokazala?
Polovan auto je mačka u džaku, ja ti od sveg srca preporučujem Maybach S 580, malo je skuplji ali vredi svaki dinar!

Pošteno električno biciklo nije bez 5000€
Mislim na Bosch ili KTM.
A za 5000€ možeš da kupiš polupristojan polovnjak.
RKL električno biciklo se kupuje kad imaš nov auto,svoju kamp kućicu e onda uzimaš e-bike.
To bi trebala da znaš s obzirom gde živiš.
Šta će sa biciklom u Srbiji?Da ga ubije neko na putu. :/
Brt dodje neko do bicikla kad je zakljucan,i isece sajlu i ode 5000e. Neka to jos nije za kod nas.

nađi očuvanu školjku oldtajmera, sredi je i ugradi mu neki moderni custom motor, po mogućstvu električni
Vidiš.Sad bih te recimo streljao.
Ozbiljno ti to kažem.
Uzeo bih automat izveo te na livadu naterao da iskopaš sebi grob i streljao te.
:)
Kaži mi.
Zašto pišeš gluposti?
Kako bi ti registrovao jedan takav auto? :)
Pre toga.Prošao tehnički pregled.
Pre toga.Koliko bi te koštao ceo projekat?
Koliko bi te koštala samo recimo-baterija?
Ili bi ti možda napunio gepek akumulatorima? :)
Idi bratee na Svaštaru i tamo piši...svašta.

Brt dodje neko do bicikla kad je zakljucan,i isece sajlu i ode 5000e. Neka to jos nije za kod nas.
Jesi video ti bicikl od 5000€.
Izgleda kao,aaaaaaa,izgleda kao 5000€ u apoenima od 100€ u jednoj ruci.
Hoću da kažem.Da.Veoma privlači pažnju.Znači ako ga neko ukrade...šta će sa njim.Na 100 metara svi koji te vide će da obrate pažnju na tvoje biciklo. :D
Pogotovu KTM i Bosch. :D
Inače.U biciklima se nalazi uređaj za praćenje. :D
I biciklo ima sopstvenu bravu koja blokira zadnji točak.
Itd.
Raaazumeš brate.Nije ti to seoski Poni ostavljen ispred zadruge.
Zatim.
Ti naravno možeš da ga ukradeš.Negde.Otključaš mu tu bravicu međutim ne možeš da ga koristiš zbog tog odašiljača.Morao bi da ga prebaciš u Srbiju.Dok je umotan u nešto što mu blokira signal. :D
U praksi treba da pređeš granicu sa jednim velikim upadljivim biciklom koje ima svoj serijski broj,papire... :D
I na kraju avanture eto imaš biciklo od 5000€ koje ima malo ko a ja sam video samo jedno takvo u Beogradu.
I ako rešiš da ga prodaš.Nećeš dobiti više od 1000€ za njega.Mislim u Srb.
To.Sve.Nije vredno truda i rizika. :)

Šta bi ti uzeo.
Do 1000€
Do 3000 €
Do 5000 €
Prvo gledam finansijski kako se uklapam, drugo gledam koje su mi potrebe i da auto bude jednostavniji za odrzavanje i ne skup sto se tice delova.
Ako gledam po toj tabeli meni je auto izasao do 1000 evra, racunam sa zamenom nekih delova i to je to meni sluzi dobro, pouzdan je.
E sad moze da se uzme auto io od 5000 evra a da bude rupa bez dna, sve to opet zavisi ima i faktor srece, znanja...

Problem kod nas sto mi volimo da kupimo luksuzni auto koji j nekad kostao 50-60-70 000 evra nov i nakon 10-15-20 godina kao polovnjaci ti auti zahtevaju skupo odrzavanje i obicno znaju i da budu i komp;likovani zavisno od godista, tako da za mene pouzdanost automobila je mnogo bitna stavka i upotrebna vrednost.Dosao kod mene jedan poznanik pre godinu dana, Bmw ko lutka spusten stariji model, nismo mogli da izadjemo gde su bili ti losiji putevi nego smo isli mojim autom.

Vidiš.Sad bih te recimo streljao.
Ozbiljno ti to kažem.
Uzeo bih automat izveo te na livadu naterao da iskopaš sebi grob i streljao te.
Kaži mi.
Zašto pišeš gluposti?
Kako bi ti registrovao jedan takav auto? :)
Pre toga.Prošao tehnički pregled.
Pre toga.Koliko bi te koštao ceo projekat?
Koliko bi te koštala samo recimo-baterija?
Ili bi ti možda napunio gepek akumulatorima? :)
Idi bratee na Svaštaru i tamo piši...svašta.
ugradio bih mu novi fensi motor kod ovlašćenog proizvođača, koji izdaje papire sa kojima posle ideš na tehnićki

Back