mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.526
Iskren da budem i ne menja mi se 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ima da pise ,otvori i vidi se ..pa pise u knjizi, jel crveni il plavi..
Ne menja se nista ne dirajJa se ne razumem toliko oko antifriza,meni je drugar rekao da meni ide roze valjda jer je aluminijumski na Punta 2.Zanima me jel to mora da se menja u skladu sa vremenom leto-zima ili kako to ide?Posto ne znam kad je menjan zadnji put,al nigde mi ne curi tj ne gubi i izmedju min i max je.I da li se to mesa sa vodom i u kojim procentima?
E hvala.Posto sam ja bio u tripu da ce mi se smrznuti nesto ako ima vise vode nego antifriza sad kad krenu hladni daniNe menja se nista ne diraj
Ne, ne mora ali treba osveziti nakon par godina ili zameniti.Znaci ako izmeri drugacije od -45 treba da se menja antifriz?
atf - odlicno za podmazivanje brava , sarki ...Kočionim uljem nebi ništa podmazivao jer je agresivno.
Izvuci dužim crevom. Jesi li nekad pretakao gorivo?Pa ovaj tester sto sam uzeo ima duzinu oko 20cm mozda,a onaj otvor kod hladnjaka bas dubok.Kod mene nije plitka posuda jer imam 1.2 8v 2002 god...
Fiat fire motor ....izdrzljive su to rage, nisu nesto jaki ali izdrzljivo ...ili stavis duze crevo ili izvuces antifriz u neku posudu i izmeris ...Pa ovaj tester sto sam uzeo ima duzinu oko 20cm mozda,a onaj otvor kod hladnjaka bas dubok.Kod mene nije plitka posuda jer imam 1.2 8v 2002 god...
Nemoj da mesas antifriz plavo plavo roze roze crveno crveno ....ako nisi siguran ili uzmi lepo baterijsku lampu i pogledas .Izmerio sam i evo sta mi pokazuje.Ne znam jel ovo dobro ili sam trebao jos da usisam antifriza?Ja sam mislio da za moj ide onaj roze al vidim da je prethodni vlasnik stavio plavi.Desio mi se peh naime,prosuo sam malo antifriza mozda pola case,jbg smotan samNe znam dal da kupim i dospem malo plavog jer ne vidim dal je otislo ispod minimuma jer mi je ona posuda duboka na puntu 2...