Koji antifriz ali pouzdano kvalitetan?

U srbiji sam pa ne idem u ovlašćeni servis možda sada posle novaka skoknem do EU gde je ovlašćeni džabaka u odnosu na ovde. Pa zamenim i pumpu za vodu usput i još ponešto. Fabrički je neki zelenkasto plavkasti antifriz.

Sasasta tako je fabrika propisala 10 godina ili 200.000 km

A i to ti je skupo da zamenis u ovlascenom?
Pa leb te ebo posto je ta vodena pumpa kad moras da ides u inostranstvo da je menjas?
Ovamo hvalis koreance a s druge strane dokazujes da su preskupi za odrzavanje.
Eto taj drugar kaze da je mali servis u ovlascenom u koji mora da ide jer mu je auto pod garancijom skromnih 19000 dinara.
Zivela Korea.z:D

Ovlašćeni servis u srbiji je duplo skuplji nego u EU šta ti nije jasno? Po ceni servisiranja u srbiji u neovlašćenom imam servis u eu ovlašćenom.

Što bi ja za iste pare razmišljao šta će da ugrade? Nema potrebe za time.

Ja sam redovan mali servis u ovlašćenom hyundai servisu pod garancijom plaćao 70 evra. Kraj priče!

Zeleni i plavi nemaju nikakve veze jedan sa drugim .. Fabrikanti trpaju boje da bi uzimali pare od vas potrošača.. Kupi crveni , mozes I lilla Ima i taj .. ako je baza ethylenglykol mozes da mesas bez obzira na boju a to su ti long life .. Ne smes da mesas plavi sa long life to jedino ovo ostalo nije bitno

I nzn cemu ovolika fama oko tecnosti za hladenje .. kao da menjaš pola motora ..

Back