Koji anime gledate?

HAhaha, Maximy... :D

Yuzuru-x-Kanade-angel-beats-13672717-1047-1318.jpg

Poslednja izmena:
Razlika je u tome sto se Lelouch bori za manji cilj od Lighta. Lelouch se bori da svet bude bolje mesto za Nunally, i to se bori protiv totalno ociglednog protivnika. A lakse se ubije velika buba, nego mala.
Sa druge strane, Light se bori da svet bude bolje mesto za sve, da nije zatrovan ljudskim djubretom. I on se ne bori protiv samo neke vojne frakcije, Light se bori protiv samog sveta. Ne samo protiv ljudi, vec i protiv ljudske zlobe, pohlepe i protiv sveg zla uopste. I zato je, imho, Light ustvari mnogo napaceniji lik od Leloucha sa mnogo vecim zadatkom.

Ne kazem da je lako, kazem da je izvodljivo. Masoni vladaju vec 2000 godina. Sto ne bi mogao i Alan?
Dodala bih i to da je Raito/Light postepeno gubio tu svoju ljudskost, upotrebom sveske, toliko da je na kraju izgubio svoj pravi karakter, zapravo izgubio je sebe. Valjda je to sveskin uticaj, dok je Lelouch samo pomanitao u prvoj epizodi, cim je dobio Geass :lol: Light je mnogo kompleksniji lik, kao sto je Death Note mnogo kompleksniji anime :)

Nesam jedini, bas dobro :D

Nzm, ali onaj klavir na pocetku je toliko dobar da je to neverovatno :D

Sve sto mi treba slusam na grooveshark imas sve verzije pesama iz svih mogucih anima ili nzm ni ja odakle hoces...

EDIT:

Ozbiljno planiram da se vratim samo gledanju Shounen anima, posto one ne izazivaju neka posebna osecanja kod mene. Jeste bice mi zao kada nakon 300, 500 ili cak i vise zavrsi, ali opet ni priblizno kao kad zavrse ove tipa AB,CG, Clannad i nzm ja sta jos.

Poslednja izmena:
Da li je neko odgledao prvu epizode anime Another? Ja jesam, za sada mi se svidja, naslucuje se dublja i emocionalnija prica. Bice neki horror story i iako me nije uplasila epizoda, od insert pesama i scena i uopsteno atmosfere sam se najezio. Cini mi se da ce ovo biti u mojih prvih deset ako nastavi ovako i ako mi da odgovore na sva pitanja koja su postavljena :D

Poslednja izmena:
Lol @ "With great power comes great responsibility." Secam se kad sam to video u spajdermenu, crtacu. XD

Smatram da je Acting_Me vrlo lepo rekla, Light je kompleksniji lik. Light je vise covek od Lelouch-a. Lelouch je jednostavno nehumano lisen emocija u odredjenim trenucima, a onda u presudnim trenucima, silne emocije su mu naknadno ubacene, ne izgleda koegzistentno.

Ja zaista ne razumem poentu ovog dela:
"A na Lightovom mestu, pa to bi bilo kao da sada dobijem onaj notesi pocnem da zapisujem imena, tj. vracam se na ono sto sam prvo napisao. On je ziveo u normalnom svetu i odlucio da iskoreni kriminal."

Dobro, obvious is obvious, ali kakve to veze ima sa diskusijom u ovoj temi uopste? @_@ Ne vidim zasto sumiranje Lightovih akcija se ubacuje sad ovde...

Lol @ "With great power comes great responsibility." Secam se kad sam to video u spajdermenu, crtacu. XD

Smatram da je Acting_Me vrlo lepo rekla, Light je kompleksniji lik. Light je vise covek od Lelouch-a. Lelouch je jednostavno nehumano lisen emocija u odredjenim trenucima, a onda u presudnim trenucima, silne emocije su mu naknadno ubacene, ne izgleda koegzistentno.

Ja zaista ne razumem poentu ovog dela:
"A na Lightovom mestu, pa to bi bilo kao da sada dobijem onaj notesi pocnem da zapisujem imena, tj. vracam se na ono sto sam prvo napisao. On je ziveo u normalnom svetu i odlucio da iskoreni kriminal."

Dobro, obvious is obvious, ali kakve to veze ima sa diskusijom u ovoj temi uopste? @_@ Ne vidim zasto sumiranje Lightovih akcija se ubacuje sad ovde...

Nije ni bitno, zaboravio sam sta sam hteo reci...

Just concentrate on the question in my post above :D this goes for all not just SNG :D

Odgledala Bakuman.... Super je anime. Iako je Eiji rival od shujina i saika nemoguće je mrzeti ga, jer je awesome i dobar xD
Nervira me jedino Aoki jer me jako smara njen karakter. I naravno krivo mi je što Hattori nije editor više... Nadam se da to nije zadugo :3
Sve u svemu, lep anime, hvala svima što su ga preporučili :)

Sad planiram da gledam Dogs: Bullets and Carnage. Valjda je dobar :3

Odgledala Bakuman.... Super je anime. Iako je Eiji rival od shujina i saika nemoguće je mrzeti ga, jer je awesome i dobar xD
Nervira me jedino Aoki jer me jako smara njen karakter. I naravno krivo mi je što Hattori nije editor više... Nadam se da to nije zadugo :3
Sve u svemu, lep anime, hvala svima što su ga preporučili :)

Sad planiram da gledam Dogs: Bullets and Carnage. Valjda je dobar :3

Dogs je odlična manga ali u ovama baš i nema toliko toga :)

Back