Koji anime gledate?

O planeti Zemlji koja je u buducnosti podeljena na nekoliko unija [Kina, Rusia i ostatak komunistickog sveta s' jedne strane, Ameri s' druge i Evropa s' trece.] koje se konstantno koskaju oko novih izvora energije [sunca]. Onda se pojavljuje organizacija koja zeli da prekine te borbe oko izvora energije i ujedini svet, kroz silu. Oni su Gundam tim, voze 4 velika robota i je*u keve. Inace anime je pun akcije, pun strategija i ima dosta politickih smicalica. Takodje likovi su amejzing. :)

Slicno je Code Geass-u, samo sto nije jedan covek protiv sveta, nego jedan tim protiv sveta. A kasnije i vise od sveta.

Vidim da je Code Geass jedan Anime koji cu mrzeti, a opet gledati

Upravo sam zavrsio epizodu 22 prve sezone and I don't like it(Ko je gledao razumece)...

Jos debili koji spoiluju su mi odali da umire pola likova ukljucujuci ovog glavnog (nzm kako se pise), I hate them

P.S.

Mrzim i epizodu 23, Euphie (valjda ga napisah dobro), bila mi je jedan od drazih likova, nzm sto svi toliko vole ovog Zera (posto ne znam da napisem Lilus onako kako treba), ja ga zalim ali ga ne volim bas toliko, kao ni Lighta u Death Note

Umalo da zaplacem (da nije me sramota da priznam :( )...

Poslednja izmena:
Ja cu sad malo da budem spoiler (ne cimaj se gledacu ;) )

Za Leloucha sam cuo i da je ispunio ugovor i sta li vec, ali umire ona Shirley (u drugoj sezoni), sad umrla Euphie, i nzm za koga su jos pricali da ce da umre...

Dva omiljena zenska lika ce da umru, sto ne umre ona Nina, nju ne bih zalio (a i tu su mi nesto spojlovali kako ce da pravi nesto)

Meni spoiler ne pravi problem, odlgedam ja i jednako mi je interesantno :D

A zna li se nesto o trecoj sezoni, video sam da je najavljeno, bilo bi profi da Lelouch sada sklapa dogovore :D

I interesuje me ima li sta valjano posle druge sezone vezano za ovo :D

Poslednja izmena:
Au, bas su te tesko ispojlovali. xD Da, Shirley umire. I meni je bila jedna od fav zenskih likova.

Nina... ne secam se iskreno sta se s' njom desava. :t

Sto se tice trece sezone, ona nikad nije ni najavljena. Najavljen je CG: Bouko no Akito [ili tako nesto], ali to je spin-off. Znaci isti setting, svet, ali drugi likovi i druga prica. :)

Sto se tice neceg slicnog, imaju mange, anime ne. Mange imaju gde su drugi likovi stavljeni u glavni polozaj [Nightmare of Nunnally ili Suzaku of the Counterattack. Code Geass: Lelouch of Rebellion je radjen po istoimenoj mangi, a postoje jos ove dve, koje variraju sa pricom ali su slicne. [spin-off ali povezani]]

Mac prodje kroz njega, on se skotrlja i crkne :D
A i jedan special (Picture Drama Birthday Miracle ili kako se zove) je bio sa svima njima i na kraju su Lulu, Shirley i Rolo nestali a Nunally progledala.
Paaaa se ispostavilo da je tog dana bio Luluov rodjendan i tako daljeeee~

Jeste da Bleach, One Piece etc. drze likove zivima i nakon svega ali mislim da je Cg ipak drugaciji.
Euphie je mogla da umre od metka tako da je i Lulu od uboda ;)

Zero Requiem je u stvari bio da Zero ubije Lelouch-a ;)

Ali svidja mi se CG! Art, story, sve! :klap:
I uvek placem na kraju... :sad2:

Poslednja izmena:

Back