Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Moje iskustvo je subjektivno, pa stoga neznam dali vredi slusati jednoga esida, kome je emotivna bol isto sto i ''kumova slama'', no tajne ''starijeh'' majstora budu sFacene tek kada isti nemaju kredibiliteta pricati o ''tome'', htedoh reci....bivaju nesFaceni u realnosti koja je privid trenutnoga stanja, ali postoje i licnodti koje su merodavne oceniti stanje koje ''realno'', a da nije opsteprihvaceno.........
neznam dali sam biJo dovoljno jasan ili nedovoljno nebulozan.....ahhh....ta vecita dilema
vidis, ne ''ubijam'' se od alcohola, ni tada , pa ni ondaK.......a da mi Fali, Fali uvek po neki....pa kada su sve ovce bile na broJu.......a vi kako te?....kako vama ide ''isterivanje'' emocija?....
poenta je da ako si senzibilan mosh da pijesh il' da duvash kolko osh... nish ne pomaze.... ako si stoka, ne moras nish da radis... dodje i ode ko da nije bilo.