Koji akumulator da uzmem?

Iz razloga sto ces ga dosta opteretiti stvarima na koje kojekakvi strucnjaci nisu racunali, uzmi najkapacitetnij akumulator koji fizicki moze stati u predvidjeni prostor. I zbog toga sto ces ga dosta koristiti dok auto, motor miruje ali i da ima rezerve snage za kasnije alnasovanje.
Trenutno je glupavi trend da se onemoguci rad CD radia dok motor ne startuje. E, jako bi voleo da mi neko ovo obrazlozi i opravda ali realno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sta cemo sa radio stanicama, sa prikljucnim uredjajima kao sto su lap-top ili razni merni uredjaji u sluzbenim automobilima ?

Tudor ili Exide. Imaš zvanične uvoznike, pa poseti sajt i informiši se o ponudi, akcijama, cenama...Ja imam Exide i Ok je, kum mi je taxista i on ima Tudor, po preporuci kolega uzeo...Somborski (Black horse ili White horse za novija vozila sa više potrošača) su neujednačenog kvaliteta pa bukvalno ako imaš sreće poslužiće te. Bosch i Varta variraju sa kvalitetom, možda zbog lažnih-kopija samih akumulatora koje ko zna ko i gde pravi...

Tom logikom o duzoj garanciji je i moj drugar uzeo neki ProAtomic i vec posle mesec dana je isao da ga reklamira!
Manite se garancije nego gledate da uzmete akumulator koji prati dobar glas a garancija je svakako dve godine i za to vreme ce sigurno trajati.
Po meni je Varta extra jer se bavi iskljucivo proizvodnjom baterija mada i Exide obecava dok Bosch zna da uprska jer se bavi svim i svacim a o BlackHorsu je suvisno i komentarisati.

Back