xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Ma znam ja ne moraš šapćati

Da, onaj zli alkos. Onaj sto pije da bi bio jos zlobniji![]()
Da kao da ga pukne inspirejšn, jer je to tako kul biti zao prljav i pogan
Ma lik je kompleksić
Možda jer je sitan šta znam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da, onaj zli alkos. Onaj sto pije da bi bio jos zlobniji![]()

Jbbte došlo vreme da čovek ne može ni alkos biti a da ga ne opljuju..![]()
Jbbte došlo vreme da čovek ne može ni alkos biti a da ga ne opljuju..![]()

To što je alkos to mu je oprošteno
Ođe se o bitnijim stvarima raspravlja
Poroke uopšte nisam dovodila u pitanje
Sve je to za ljude
I u redu
Nije cinjenica alkosa losa po sebi, nego uz jos nekoliko uslova...
To je kao ono kad je neko debeo. Nije to po sebi nista lose, ali kad se poklopi jos par stvari, onda mu kazes, mars bre debeli u pizdu materinu![]()
To je kao ono kad je neko debeo. Nije to po sebi nista lose, ali kad se poklopi jos par stvari, onda mu kazes, mars bre debeli u pizdu materinu![]()
Ne znam, ja msm da bi se Rundek i ja jako lepo slagali... ja bih mu titrala jajca i pričala kako je pametan i divan... i on bi me zbog toga voleo... šteta što mi se ovi teroristi usrali u odlaske na koncerte.
Ne znam, ja msm da bi se Rundek i ja jako lepo slagali... ja bih mu titrala jajca i pričala kako je pametan i divan... i on bi me zbog toga voleo... šteta što mi se ovi teroristi usrali u odlaske na koncerte.

E pa i to brate isto vidiš kako nekako deluje još gadniji kad tako kažeš
Ne znam ja bi to tukla da mi tako bane s tim stavom
Al ne iz ljubavi
Nego iz gađenja čistog
- - - - - - - - - -
Mrš bre materi svojoj pa ona nek ti se divi ako može mučena
Pa i ja volim kad mi govore kako sam pametan i divan. Ljudski je to, ali Rundek je bas nekako antipatican. Gledam ga pre nekog vremena, daje intervju, a cigaru pali onako teatralni kao Bogart u Kazablanci...ili je to bio onaj odvratni Masimo...![]()

Pa i ja volim kad mi govore kako sam pametan i divan. Ljudski je to, ali Rundek je bas nekako antipatican. Gledam ga pre nekog vremena, daje intervju, a cigaru pali onako teatralni kao Bogart u Kazablanci...ili je to bio onaj odvratni Masimo...![]()
Da ti pokreti pljugom naštimovani veštački i ono hm hm hm i podizanje brade i tri sata dok ne izgovori nešto obavezno kao bitno, ma bježi
A tek Masimo, ma nemojte molim vas više![]()
))
Rundek se ne gleda, Rundek se sluša![]()

Где њега нађосте...Воденооки старкеља.
Nudi se svima pa ko ga oće koga neće. Na visoko je zapucao, ponudio se na vorumu. Misim starkelja vodnjikavih očiju, otkud mu hrabrost ovde da se nudi ko Anđelko ovoj vaskolikoj mladosti i lepoti.Jadan Rundek.Nudi se svima pa ko ga oće koga neće. Na visoko je zapucao, ponudio se na vorumu. Misim starkelja vodnjikavih očiju, otkud mu hrabrost ovde da se nudi ko Anđelko ovoj vaskolikoj mladosti i lepoti.
A da ne govorimo o ostalim kapacitetima kojima ovden masivno dominiraju nad njim. Neće on brate ebati, džaba mu trud da se nametne.
Kad se samo setim onoga jadnoga Džeralda Batlera što je ovde došo sa onom slikom gde mu je kriv nožni palac. Kao sav je u fulu, ima mišiće, glumi Leonidu, a kriv palac. Pazi gde je on kreno lopatom na bager. Brate je nemam pojma šta oni bre umišljaju da su face.