Kojem biste dale-perso

287922-18.jpg

O zaboga miloga :))))))))

- - - - - - - - - -

Koji užas j.bte :))))))

....meni su crnci najlepsi muskarci...nekako, imaju drugacije misice od belaca i ono kako mogu da srede telo, tako belci ne mogu...lica znaju da im budu problem ali ako su lica slatka, sto se desava, neretko imaju i rupice kada se smeju, onda su bas kao skulpture...gledam ih kao muzejske eksponate
Aaaaaa ima u toj nekoj mišićnoj građi nešto, mada je u savremenom dobu to više stvar odrastanja i socijalno-rasnih raslojavanja, tipa odrastanja u getu/mahali, gde belce manje interesuje da trče po kaldrmi, a više se uče nauci i parama i žderu hamburgere.

Već sam pisao, nije ono ništa rasno, nego ne dam na sebe, ono sportski, muški, i protivu rasnih podela - kada vidim crnca na terenu ili kakobilo, odmah mi proradi ono balkansko ebeno, sa svih strana ukrštano ''aaaaajdee da ga meeerimooo''. Misim po svim pitanjima, oćemo da trčimo, da skačemo udalj, uvis, ili nešto treće.
Brate ne dam na nas te žiške. Ako li nadvise, ono rispekt tebi crni brate. Ono skromno, do sada kolko se sećam, nisam prepustio na sebe, u tom nekom barabar sučeljavanju.

Pa posle tog pogleda neka kuknjava i plač uz more alkohola i priče o tužnom detinjstvu, lošim odnosima s kevom, bivšom ženom il tako nešto :lol:
Brate nemaš pojma. Ja sam vežbo taj pogled u ogledalu i tačno znam da sam svaki put izgovarao ''ne volim devojke koje studiraju. karaću te. izistinski, bez foliranja. karaću te dva sata u cugu. ma kakvi, karaću te celu noć''.
Nešto tipa ''a ju tokin tu mi''.

Kada pričam o kevi ili bivšoj ženi nabacim tu neku tugaljivu facu i srneće oči. Ono da me se sažali i to.

Brate meni taj lik deluje kao zesci folirant. Ono mozda je nekom tesko da to vidi, al meni nije jbg. U stvari jeste tesko jer bilo bi zaista lakse da ne vidim i da umesto onog sto rekoh malocas kazem lep covek dodje mi da ga kresnem. :/

Brate meni taj lik deluje kao zesci folirant. Ono mozda je nekom tesko da to vidi, al meni nije jbg. U stvari jeste tesko jer bilo bi zaista lakse da ne vidim i da umesto onog sto rekoh malocas kazem lep covek dodje mi da ga kresnem. :/

Ukusi su različiti Xella, ne padaj u vatru, ja baš volim takve folirante i okorele pokvarenjake.
Meni je to izazov!
Sve ostalo sam diplomirala odavno i pržim se samo na zle dečke, tako da ova slika nije za džabe iznad.

Ne sviđa ti s,e u redu, daj nešto što se tebi sviđa i idemo dalje.:p

Poslednja izmena:
Ukusi su različiti Xella, ne padaj u vatru, ja baš volim takve folirante i okorele pokvarenjake.
Meni je to izazov!
Sve ostalo sam diplomirala odavno i pržim se samo na zle dečke, tako da ova slika nije za džabe iznad.

Ne sviđa ti s,e u redu, daj nešto što se tebi sviđa i idemo dalje.:p

Ma kakva vatra jok ja, nisam ja pisala o kiselo grožđu :lol: naravno da su ukusi različiti, ok tebi se dopada nekom se ne dopada.

Ne postoji ova tema od juče, uvek smo komentarisali i one koji nam se dopadaju i one koji su nam odbojni, opušteno.

Meni se trenutno nikom ne daje :lol: pa ne mogu nikog ni kačiti, al dobro zna se već da ja ovde postavim fotku jednom u šest meseci, a posle samo vičem ne nikako ne :lol:

Evo da i ja dam doprinos ovoj temi, koja nosi taj neki sporan naslov "kome biste dale-perso", a negde možda joj pristaje više naslov "Muška lepota" ili možda "Sinonim muške lepote", bez tog nekog iskamčenog ili nužnog davanja.

Pa tako...negde posmtrajući slike nekih ljudi koji mene više privlače onako kao na prvu loptu..izgleda spadaju muškarci sa punim ustima, visokim čelom i razbarušenom kosom..
Pa tako moj prvi predstavnik Muške lepote je recimo niko drugi nego
Marlon Brando :heart:

Pogledajte prilog 353436Pogledajte prilog 353437 Pogledajte prilog 353442Pogledajte prilog 353441

Poslednja izmena:

Back