Kojem biste dale-perso

Da se pridružim na zadatu temu :zkez:

Emre (Istanbul):
127496d8a46711e3a33512f6e61f351c_8.jpg

25d0994.jpg

Ja bi dala Betmenu, više puta

Opasno se pržim na super heroje u crnoj odeći kojima prelet sa krova na krov ne predstavlja nikakvo ograničenje.

A pri tom su deo establišmenta, imaju skromni dvorac na obodu grada i ličnog batlera sa ozbiljnim diplomatskim iskustvom.....

Kako ekscentrično, oh!

Ja sam pre neko veče videla u bioskopu jednog crnčugu, i moram da vam priznam da mi je neki čudno prijatan osećaj krenuo uz butine.
Sad guglam slike crnaca, ali na prvu nisam našla niti jednog kome bih dala.

....meni su crnci najlepsi muskarci...nekako, imaju drugacije misice od belaca i ono kako mogu da srede telo, tako belci ne mogu...lica znaju da im budu problem ali ako su lica slatka, sto se desava, neretko imaju i rupice kada se smeju, onda su bas kao skulpture...gledam ih kao muzejske eksponate

....meni su crnci najlepsi muskarci...nekako, imaju drugacije misice od belaca i ono kako mogu da srede telo, tako belci ne mogu...lica znaju da im budu problem ali ako su lica slatka, sto se desava, neretko imaju i rupice kada se smeju, onda su bas kao skulpture...gledam ih kao muzejske eksponate
idi u rio ako vec nisi isla, tamo takvih ima koliko hoces, pun grad crnaca/meleza, svi zategnuti ko strune i visoki po dva metra i setaju se goli oko plaza a i dalje :mrgreen: lep prizor za videti :mrgreen:

auuu ako ne povratim danas podsetite me da to uradim sjutra
o chemu vi to? :aaaaa:

sorry frypava shto te citiram , al moram nekoga , ne moz chitav pdf da stane u necrnachku rupicu

Back