Kojem biste dale-perso

probala sam da nadjem temu ne uspeva mi, rece mi neko da ima
ako neko nadje vi spojite
do tada da teta da sebi malo oduska :zper:
zastranicu na onoj temi ribetine :lol:

naravno moj glavni svaler

johnny-depp-diet1.jpg
Johnny-Depp-headshot-geeksandcleats.jpg

usmekah novog drakulu, mljac

luke_evans__medium_4x3.jpg
bye_luke.png

Novi Drakula je nazalost gej, smorila sam se ziva kad sam to procitala a dobar je :balavi:

- - - - - - - - - -

Imas temu "Kojem biste dali perso" : )

:eek: molim :pljus: ne seeeeriiiii :rida:
cek da izguglam sad cu se utepam

- - - - - - - - - -

neeeeeee :rida:

Personal life
Evans is openly gay. In a 2002 interview, he said, "Everybody knew me as a gay man, and in my life in London I never tried to hide it,"

- - - - - - - - - -

jao zene sta cemo mi ebati kad ovakav frajer pusi kitu :dash:

Novi Drakula je nazalost gej, smorila sam se ziva kad sam to procitala a dobar je :balavi:

- - - - - - - - - -

Imas temu "Kojem biste dali perso" : )
Hbt, pa Luke glumi Barda u Hobitima... još prošle godine sam se žalila kako u Hobitima nema niti jednog muškog lika za koga bismo se mi žene zalepile (kao npr. Aragorn u Gospodarima), pa su mi rekli "imaš Barda", i ja se zalepila sa Barda. A vidi sad :/

ma neme veze, nece nas ebati pa da je neki propust :lol:
nego ubija vizualizaciju ...sad kad ga gledam iskace mi pred oci kako pusi nekome ili ga guzi neki, i to kvari ugodjaj :sad2:
Ова Метлица има речник до јаја неприкладан апликанткињи за тако префињену средину којој тежи.
После ће да се чеше што је деценију обијала прагове амбасаде раја....

Hbt, pa Luke glumi Barda u Hobitima... još prošle godine sam se žalila kako u Hobitima nema niti jednog muškog lika za koga bismo se mi žene zalepile (kao npr. Aragorn u Gospodarima), pa su mi rekli "imaš Barda", i ja se zalepila sa Barda. A vidi sad :/

I ja se jos tada "zaljubila" u njega al uzalud : )))
Sto je poceo da nam dolazi momak od 22,3 u gym, sve zene su odusevljene njime a bogami i muskarci poceli da se raspituju za njega :zcepanje:

Back