Kojem biste dale-perso

Mozda bizMismenu iz Jagodine?

234-1.jpg

KKK :sad2:

Meni je ovaj lik strašno antipatičan.

ih :D

Како мрзим V изрез код мушкараца....А и тај лик има све особине ликова због којих мењам канал - Бред Пит, Бен Афлек, Клајв Овен.

a da nije neko onak ustao na levu nogu prethodno jutro, pazi jos kad mi taj v-izrez uopste nije upao u oci u prvi mah.. :lol: a inace, ako mi verujes, ni sam nisam fan takvih majichica.. samo sto bih opet bez obzira rek'o da ovom tipu sjajno stoji..
i drugo, opet cu da se slazim s tobom po pitanju njonjkavog Bredija i nabedjenog Benija, Klajvi je vise-manje onako Ok.. ali ovaj gore mi bas odudara od obatrojice.., recimo i iz razloga sto je upravo nenametljiv, a to ga opet cini jako cool

znam i da se mnoge ne pale ni na mashnice i odelca, but.. ..dark&handsome..

david-boreanaz-and-marc-jacobs-black-tus-1.jpg

statementmagdbjb3-1.png

imagesqtbnANd9GcRkyk2TsrzDTAFAPM-QgPAwhG-1.jpg
buffy-and-angel-buffy-the-vampire-slayer-1.jpg

a jedna moz i sa o-izrezom :mrgreen:

David-david-boreanaz-4335225-291-500-1.jpg

Loše pretpostavljaš lol

grozmorna faca m. mekonahija
sad mi je navukao noćnu moru... :sad2:

- - - - - - - - - -

Туп поглед.

molim te to je rafinisani glumac oskarovac :lol:

- - - - - - - - - -

Opet. I biće tu dok ti oči ne pobele!!!! :evil:

- - - - - - - - - -

Jesi li gledala True Detective? Mnogo je popularna serija upravo zbog njega... Za sada i nisam toliko odusevljen. Videcu na kraju.

tek na kraju nećeš biti oduševljen.

Jesi li gledala True Detective? Mnogo je popularna serija upravo zbog njega... Za sada i nisam toliko odusevljen. Videcu na kraju.
zavisi sta ocekujes.
odgledala sam seriju upravo zbog nagovestaja o kakvom se liku radi jos u prvoj epizodi.
metju konacno nije samo holivudski slatkis vec rust cohle himself!
napokon lik koji je popunio upraznjeno mesto genijalnog autsajdera posle WW Heisenberga.
znaci ovde dajem iskljucivo fiktivnom liku, cudaku, nihilisti, realisticnom pesimisti, alkoholicaru i narkomanu Rdji koji razotkriva sta je iza (samo)obmanjujucih maski institucija policije, braka, organizovanih religija itd...
u cudnom sam dijalogu sa njim kroz vecinu njegovih monologa tako da sam se zesce primila na seriju cak i kad me sama radnja i resavanje slucaja uopste nije bogznakako fasciniralo:lol:

Back