-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
lepa slika ...možda nekog pogodi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nema više?
sestro slatka pa i ovo je više nego dovoljno![]()
naišla sam na neku grupu sa filmovima ...i ima puno lepih fotografija ...pa da ulepšam temu
Ćuti, sestro slatka, navukao sam se na piletinu za praznike, (za stolom) samo u kokoške gledam.znaci na to se misli kad se kaze - ko piletu sise![]()

Ćuti, sestro slatka, navukao sam se na piletinu za praznike, (za stolom) samo u kokoške gledam.![]()
![]()
a pa kojo odluci, pilici ili koke..nije isto![]()

Oduvek sam više voleo koke, pilići su mi previše bajkoviti, infantilni, ne doživljavam ih ozbiljno.a pa kojo odluci, pilici ili koke..nije isto![]()

Zapravo, sav moj život je samo jedno neprekidno vaspitavanje, a tu "srkanje" ne dolazi u obzir!ma sve ti je to za u supu![]()
Oduvek sam više voleo koke, pilići su mi previše bajkoviti, infantilni, ne doživljavam ih ozbiljno. :!
Mislim da bi moj iskren odgovor na tvoje pitanje, Diki, većinu nas... pardon, većinu vas naterao u depresiju.pa ono.. jeste..

Mislim da bi moj iskren odgovor na tvoje pitanje, Diki, većinu nas... pardon, većinu vas naterao u depresiju.![]()
![]()

predlazem ti da sa tik taka predjes na tvrdo punjene bobmone![]()
Ja nisam toliko shiroke ruke
Sretjna sam shto ovog mog niko netje, samo je mooj!![]()

Ne bih ja da moje parche svemira, missim ti, odvajash od usta zbog mene, dobar je tik-tak.predlazem ti da sa tik taka predjes na tvrdo punjene bobmone![]()