Kojem biste dale-perso

Овом Делону је Стевица Марковић поебао пола фамилије. А и остале је жене француске је кратио како је хтео. Делон је дмсра педерски а и увек изгледао као жена..

79.jpg

Poslednja izmena:
Овом Делону је Стевица Марковић поебао пола фамилије. А и остале је жене француске је кратио како је хтео. Делон је дмсра педерски а и увек изгледао као жена..

79.jpg

I meni je to palo na pamet. Meni ne izgleda kao žena, ali mi je mutan lik, daleko mu lepa kuća.
Ako ćemo o matorim Francuzima, ima i matoriji, a mnogo veći 'baja': Žan Gaben.
Samo bi morao da ustane iz groba : )

У, да, он је м.удоња (наш Паја Вујисић), а мени су од те генерације ликчине и Белмондо и Лино Вентура.

И нема шансе да прођу као жене лол..Или Бред Пит који је сада заштитно лице Шанел 5, мада је он добар глумац, умреће са фацом недоношчета или плишаног меде. Дал би могао да буде Габен зашт. лице женског парфема, нема теорије.
Нека се не људе девојчице због те опаске, знам да се секу на Бред Пита

Poslednja izmena:
Не, Стевица и цела та генрација југо је кратила по Паризу, па то је општепозната ствар, а и ти момци јесу били и моралне громаде у односу на рогоње које су им се, попут Делона, касније светиле, убијале и сл. Мислио сам везано за ту причу. Линк..одмах стиже за Бреда ал не видим поенту, http://forum.krstarica.com/search.php?searchid=1917696

razvigore, francuskinje su podjednako velikodusne zene, uopste ne moras da budes neki hebac da bi ih obrnuo, kome je do toga.
bilo je par fotki breda pita na pocetku, al realno na njega se danas klinke samo i loze, lep je ali nema licnost.

Па добро, договорите се, или су кураве или су наши момци моралисти. То што се Делон није декларисао као дерпе, није ни Џегер, ал Мик Џегер никога није ни покушао да убије због проношења гласа о сексуалној оријентацији. Никога ко му се замерио нису пронашли сутрадан у контејнеру.

Sa'cu ti objasnim poentu ako je ne vidis ;)
Ne mozes da tvrdis da zene seku vene za bredom kad je on bas Malo zapostavljen ovde i slabo spominjan inace
On jeste lep covek, i nije l'os glumac Ali zene se ne Lozè preterano n'a njega
Ovo o kracenju zena je prilicno uvredljivo, nikad ne bih bila s likom koji veruje da me je skratio, bljak

pa one jesu takve, nema sta da se dogovaramo oko toga - ali se zbog toga ovde ne ubija. ne ubija se ni zbog seksualne orijentacije, a zna se i s kim je taj delon spavao, i taj je bio srbin. mik dzeger nije politicka licnost, a zorz pompidu je bio predsednik ovde, njegovu zenu je ucenjivao a ne delona - meni uopste nije cudno sto su ga ubili.

Жорж је рикнуо негде почетком 70-их, болело је маторца, знао ни где му је пиша лол кад је стигао Стевица, а ни Стевица није једини који му је обљубио жену лол
Делон га је тамо довео, њега и још неколицину момака. Делон је увек провлачен као директни налогодавац , мада ме би чудило ни да га је лично ставио у контејнер, а причало се
Требало је неко од наших да рокне овог Делона, па кинематографија не би ништа изгубила његовим одсуством. Озбиљни су га ангажовали док је био леп и млад, баш као жена.

pa da, predsednika francuske moze da ucenjuje neki srbin imigrant tek tako bez posledica, jer ovog boli uvo, ajde ne zezaj. dal' je on naredio ili su se sami pobrinuli oni koji su za to bili zaduzeni nije ni bitno, ali s. jeste jedini koji ga je ucenjivao. koliko njih je preslo preko nje, vrag sam zna, ja ti i kazem da se ne radi o tome sto ju je kresnuo, nije bio ni prvi ni zadnji.
delon jeste djubre, to stoji, ali je djubre koje je prezivelo jer je neko imao interes da ga sacuva.

da znas kakve se tu afere vrte i koliko njih nije u zatvoru a trebalo bi da bude jer se stvari zataskavaju... qrve, droga, orgije ubistva i svasta - nije francuska srbija. na 2 km od mene je dvorac u koji dolaze na zurke, ima tu svega. ne svako, naravno, ali nisam ni rekla da su svi takvi.

Taman posla da sam mislila na sve. Ima orgija i svakakvih stvari i kod nas...Šta je za koga nastrano i to je diskutabilno. Nisam znala da si i ti u Francuskoj. Mama sem Delona od Francuza, bar one što je videla kad je bila kaže nisu joj skrenuli pažnju, blednjikavi za njen ukus.

Za svakog zgodnog frajera ni jedan muškarac neće reći da je zgodan nego gej. Žene lakše istpe konkurenciju, a muškarci nažalost ne.

Poslednja izmena:
umesto da si stavio čoveka forumašicama na raspolaganje, ti ga ljubomorno čuvaš:roll:

a i rekao je da će da služi narodu:rtfm:

Па нека га гуглају на Вики, кад већ не читају новине лол

Што се тиче неких безвезе коментара ових горе, ја рекох ко је ликчина по мом мишљњу, мислим да сам написао мудоња. Не стављам ни фотке "рибетина", као, ауто-механичарска радионца ал интересантно, не знам колико тамо има страна за те риб, рецимо да моја пуленка уопште није била или тако неке које ја сматрам, ја друкчије "тепам", што опет не значи да нећу да искоментаришем убицу и феномен заштићеног мафијаша Делона и само то и толико.

Koliko znam nije dokazano da je Delon ubica. Ne podnosim kad dođe do zamene uloga žrtva ubica, pa se svaki ubijeni naziva divnim, finim, iako to možda za života nije bilo tako.Ne kažem da je trebalo ubiti bilo koga, ali za sve i svakog postoji granica trpljenja. Ne možeš biti provokator i maltretirati nekoga a ne očekivati da ti taj neko jednog dana ne vrati. Ovde niti sudim o bilo kome samo kažem ko mi je fizički privlačan.

Poslednja izmena:
Koliko znam nije dokazano da je Delon ubica. Ne podnosim kad dođe do zamene uloga žrtva ubica, pa se svaki ubijeni naziva divnim, finim, iako to možda za života nije bilo tako.Ne kažem da je trebalo ubiti bilo koga, ali za sve i svakog postoji granica trpljenja. Ne možeš biti provokator i maltretirati nekoga a ne očekivati da ti taj neko jednog dana ne vrati. Ovde niti sudim o bilo kome samo kažem ko mi je fizički privlačan.

al kako bre delon :lol:

Back