gost 330596
Ističe se
- Poruka
- 2.867
Koleginice ovakvih maski imaš na buvljaku koliko ti srce poželi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Auuu Bejbi, nije mi uspela provokacija. Pa šta ti je? Ti si uvek rado davala.Ni njemu vise ne dam a ni treneru![]()

Auuu Bejbi, nije mi uspela provokacija. Pa šta ti je? Ti si uvek rado davala.![]()
Ajd, ali nemoj da preteruješ, nije dobro za liniju.Sestro slatka, nadavala sam se ja samo tako, moram malo i da se odmorim aman: )))
Pogledajte prilog 330182Sestro slatka, nadavala sam se ja samo tako, moram malo i da se odmorim aman: )))

Pa jes, ja već žalim, al sad je gotovo.Kad ostarim bice mi zao sto nisam i nudila al za sad ne dam![]()

On mi deluje zdravo i stabilno.

Neprskani međed!
Moja omiljena kategorija po BL klasifikaciji.![]()

+1...
u red...![]()
Uf, uf - em garav, em pogled ispod obrva! Ali pošto puši, znači da je smrdljiv.eve vam jedan dasa:
![]()
.gif)
Uf, uf - em garav, em pogled ispod obrva! Ali pošto puši, znači da je smrdljiv.![]()

Fali mu i koja kila, ali ajde rekoh, da ne preterujem, ispašće da sam neka zahtevna, ko da sam neka ribetina pa mi se može. Mi gabori treba da smo zadovoljni sa bilo čim.To prvo. I balav, fali mu jos koja godinica![]()

+1...
u red...![]()