''Angus Young'' Aktivan član Poruka 1.740 02.05.2009. u 15:05 - KOJE ŽICE ZA EL. gitaru koristite? #26 chessmaster: Ala si lupio glupost,svaka ti cast Kliknite za proširenje... Želeo sam da kazem da dadario nema dobre zice za elektricnu gitaru.
chessmaster: Ala si lupio glupost,svaka ti cast Kliknite za proširenje... Želeo sam da kazem da dadario nema dobre zice za elektricnu gitaru.
Sergi0 Domaćin Poruka 3.147 02.05.2009. u 15:24 - KOJE ŽICE ZA EL. gitaru koristite? #27 GHS 9ke... one su mi se najbolje pokazale do sada...
chessmaster Aktivan član Poruka 1.183 02.05.2009. u 15:46 - KOJE ŽICE ZA EL. gitaru koristite? #28 jack white: Želeo sam da kazem da dadario nema dobre zice za elektricnu gitaru. Kliknite za proširenje... Sad si lupio jos vecu glupost Inace,Satriani nema pojma sto svira sa d'addario zicama?
jack white: Želeo sam da kazem da dadario nema dobre zice za elektricnu gitaru. Kliknite za proširenje... Sad si lupio jos vecu glupost Inace,Satriani nema pojma sto svira sa d'addario zicama?
''Angus Young'' Aktivan član Poruka 1.740 02.05.2009. u 19:50 - KOJE ŽICE ZA EL. gitaru koristite? #29 chessmaster: Sad si lupio jos vecu glupost Inace,Satriani nema pojma sto svira sa d'addario zicama? Kliknite za proširenje... Pa dobro,svako ima drugačiji ukus.
chessmaster: Sad si lupio jos vecu glupost Inace,Satriani nema pojma sto svira sa d'addario zicama? Kliknite za proširenje... Pa dobro,svako ima drugačiji ukus.
''Angus Young'' Aktivan član Poruka 1.740 02.05.2009. u 19:50 - KOJE ŽICE ZA EL. gitaru koristite? #30 Sergi0: GHS 9ke... one su mi se najbolje pokazale do sada... Kliknite za proširenje... GHS Boomers?
Sergi0 Domaćin Poruka 3.147 02.05.2009. u 21:08 - KOJE ŽICE ZA EL. gitaru koristite? #31 jack white: GHS Boomers? Kliknite za proširenje... aha!
''Angus Young'' Aktivan član Poruka 1.740 02.05.2009. u 21:14 - KOJE ŽICE ZA EL. gitaru koristite? #32 Čuo sam da su te dobre žice,ali ih nisam koristio.
blackmore95 Domaćin Poruka 3.757 02.05.2009. u 23:10 - KOJE ŽICE ZA EL. gitaru koristite? #33 jack white: Pa dobro to je tvoj izbor,Brian may je svirao na sesticama. Kliknite za proširenje... 6-ice pa ja onu prvu 8-icu uvek zamenim devetkom jer 8-ica mnogo brzo puca , mislim da je brian may(iz queen-a) svirao devetke?
jack white: Pa dobro to je tvoj izbor,Brian may je svirao na sesticama. Kliknite za proširenje... 6-ice pa ja onu prvu 8-icu uvek zamenim devetkom jer 8-ica mnogo brzo puca , mislim da je brian may(iz queen-a) svirao devetke?
''Angus Young'' Aktivan član Poruka 1.740 02.05.2009. u 23:42 - KOJE ŽICE ZA EL. gitaru koristite? #34 blackmore95: 6-ice pa ja onu prvu 8-icu uvek zamenim devetkom jer 8-ica mnogo brzo puca , mislim da je brian may(iz queen-a) svirao devetke? Kliknite za proširenje... Ja sam čuo da je svirao sestice,a i osmice su bas bezveze,moj savet ti je devetke minimum,a moze i desetke.
blackmore95: 6-ice pa ja onu prvu 8-icu uvek zamenim devetkom jer 8-ica mnogo brzo puca , mislim da je brian may(iz queen-a) svirao devetke? Kliknite za proširenje... Ja sam čuo da je svirao sestice,a i osmice su bas bezveze,moj savet ti je devetke minimum,a moze i desetke.