sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Najvise para i rado bi ih podelile sa muskarcem, bogate ili siromasne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najvise para i rado bi ih podelile sa muskarcem, bogate ili siromasne?
pa da, lako je tudjim kurrcem gloginje mlatiti iliti tudjim novcem finansirati svaleraОне које су се добро удале.
Samo neka novac kružiznam za slucaj sponzoruse koja ima nekog matorca a ona od njegovog novca sponzorise nekog mladjeg od nje za svoju dusu![]()
Opra? Opra Vinfri?
Potpuno podrzavam zene,koje su udate za bogatog dosta starijeg muskarca,a onda kao svaka lepo vaspitana dama,izabere sebi dobrog,mladogznam za slucaj sponzoruse koja ima nekog matorca a ona od njegovog novca sponzorise nekog mladjeg od nje za svoju dusu![]()
znam za slucaj sponzoruse koja ima nekog matorca a ona od njegovog novca sponzorise nekog mladjeg od nje za svoju dusu![]()
aww,ljubavww...znam za slucaj sponzoruse koja ima nekog matorca a ona od njegovog novca sponzorise nekog mladjeg od nje za svoju dusu![]()
Jel verujes da citam uvod i taman htela napisem da cu ovu foru da pokrenem, taman htela da nalupetam zajebancijuznam za slucaj sponzoruse koja ima nekog matorca a ona od njegovog novca sponzorise nekog mladjeg od nje za svoju dusu![]()
BoUze sto si zlapa da, lako je tudjim kurrcem gloginje mlatiti iliti tudjim novcem finansirati svalera
nemam vise orhideju ovde, posle tvog pogleda na nju pocela je da vene pa sam je prosledila...eno je, oporavlja seBoUze sto si zla
Samo si ljubomorna jer si daskara koja ne moze da navata matorog sponzora ni mladog dojebnika, usedelice sa orhidejama!!!
Znam rece, tacno sam je skembalanemam vise orhideju ovde, posle tvog pogleda na nju pocela je da vene pa sam je prosledila...eno je, oporavlja se![]()