Pa da...Mislim ima dobrih Jackson gitara ali preko 1500e......tj svaka gitara je najbolja za i tebe i mene i bilo kog samo da je skuplja oo 1500e - tek se tad to naziva instrument....
A sve gitare (nove) do 600,700 e su isto sranje.....Samo je bitno sta 'oces da ti pise pored civija na vratu,tj koji hoces logo da ti nelepe kinezi prokleti.....To sto mi u Srbiji ne mozemo ni da vidimo i probamo a kamoli da kupimo to je druga stvar pa sa bednom platom od 17000 din ustekamo i kupimo gitaru od 423 evra i onda smo prezadovoljni njom pricamo da je to najbolja gitara,uuuu brate kako se cuje.....Tuzno
Kod nas bre i da imas 1500e ne mozes da kupis iole dobrog fendera.....Ili je neki krs pa te uvacare za carinu shiping porezi i slicno (a ono ustvari skvajer sa nalepljenim fender strat logom ) ili je stvarno fender a kinezi ga unakazili kad ga pravili pa ispadne da ti se i stara Jolana bolje cuje.......
e sad sto se tice fendera dosta ljudi prica kako su te gitare lose a u stvari naculi su nesto da skoro sve ostale gitare imaju po 2 magneta (hambaker) a strat ima 3 puta po jedan magnet (single coil) i sad oni misle da je to sto ima jedan neki nedostatak tj da je gitara celokupno losa....A ustvari takvi i neznaju koja je uopste razlika tona izmedju singla i hama i svi se tripuju kao brate fender je za bluz ako oces nesto malo zesce da zvucis do Yaya onda kupi neku opasnu gitaru (sa siljcima,ajkulini zubi floyd obavezno i sl)....
Ono jeste - nema toga kupis jednu gitaru i plasticni procesor sa plasticnim bojama i mislis sve ces da sviras i sve da ti zvuci kao sa CDa....To sam i ja nekada davno mislio....i trazio opremu sa kojom cu pokriti sto vise bendova ali na kraju ispadne da imas sve boje ali nemas ni jednu onako ljudski nego sve neke bedne emulacije......
Zato najbolja gitara za nekog ne postoji jer ih mora imati bar 5......
Fender strat jeste takav kakav je ali za neke stvari strat i njegov noise zvuk singla na bridzu koji kolje su nezamenljivi.....
A vama sto se ne svidja fender samo zbog singla a kao volite fendr a sto lepo ne uhvatite i skinete single i ubacite YJM di marcio ili onaj rail magnet tj hambaker u singlu i kraj price