Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
jel se to ovaj auto pretvorio u transformersa,il se meni cini? :shock:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeca ns:A ona "Ko ima panten kosu?" kad ona panten riba kaže "I LOMILA SE" kao da je to smak sveta. Panten uopšte, prvo su bili "sa proteinom" a sad imaju aminokiseline (pa valjda decu u petom osnovne uče da aminokis. grade proteine)
A ona nova za neki Blendamed sa mirisom ko zna čega "Vau, strava si!" prevod očajan
Da ne zaboravimo "Pjerilica živi dulje uz kalgon" sa RTL-a
da i ja sam primetila, samo gledam odakle je izvukla, verovatno je taj detrđent držala ispod kaučaBlue Note:Kad gospođa sedi u dnevnoj sobi, čavrlja sa prijateljicom,... zatim joj pokazuje Perwoll Balsam magic.
Valjda se hemikalije drže u kupatilu, a ne na kauču u dnevnoj sobi.
Ratka_:Mozda neke reklame deluju glupo i dosadno...
Televizija i proizvodjaci su na dobitku zbog njih, dok oni koji ih kritikuju ovde su na gubitku... samo trose interent vreme... ne mogu nista da promene...
Bee:A, ne, ne, ne, nije to bez veze, stomak me zaboleo od smeha dok sam ovo citala!![]()
![]()
![]()
Ma ona dr Hana Suralova i njen Bref su sampioni. Zena valjda zivi u onom kupatilu i to u panicnom strahu da ce je, ne znam, pojesti bakterije, gamad mala.
MB pivo..sta reci.
Ah, a sve one nesrecne devojke koje su dozivele tu tragediju da su se rodile sa glavom koja se peruta (zamisli defekta) pa placu od muke dok im ne dodje neka prosvetljena prijateljica sa bocicom "______" sampona koji vadi iz torbe. Pa da, nije lose imati sampon u torbi, moze kosa da ti se isprlja dok hodas ulicom pa ti brze bolje otvaraj hidrant i peri. I problem je resen, nesrecnica se oporavlja i napreduje u svim sferama zivota.
"Znas li da princeze spavaju samo u zemlji lavande?" Ako imas pet godina a mama nema para da kupi Lenor onda valjda nemas bas neku blistavu buducnost i sanse za "princa iz zemlje kamilice" ili kako vec, ah.
I sve reklame za sjaajne izvodjace Cityja. Idu kao neke slike, jedna za drugom, doticni izvodjac u raznim kontemplativnim pozama, pa iskoci kutija od CD-a i okrece se, pa iz nje iskoci CD i on se okrece, a iza neki svemirski prizori valjda da naglase dimenzije novog projekta.
Bumerang efekt i ona krema za bore..Poruka svih tih reklama je:Zeno, ako slucajno zaradis bore pre 70. godine a ne potrosis brdo para da ih ispeglas, bolje ti je da ne izlazis iz kuce. Sta bi sa dostojanstvenim starenjem?!!
Ima toga jos na tone..
... da i kada samo umišljate*november rain*:ali, septolete..
~kada mislite da vas boli grlo...~
![]()
![]()
![]()