Antigon@
Elita
- Poruka
- 16.980
Koje vam je savremeno oružje najstrašnije?
Ako izuzmemo hemijsko, biološko i atomsko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje vam je savremeno oružje najstrašnije?
Dron je u suštini robot. Robot je mašina koja ima svoj program i koja izvršava određeni zadatak sa ili bez upravljanja spoljnim uticajem.Pitanje je kada će roboti biti odobreni za vojnu upotrebu.
Hidrogenska bomba ,nije najsavremenija ali je najjaca na svetu ,a pogotovo je jos opasnija ako ima uranijum.Koje vam je savremeno oružje najstrašnije?
Dron je u suštini robot. Robot je mašina koja ima svoj program i koja izvršava određeni zadatak sa ili bez upravljanja spoljnim uticajem.
Military robot
Hemijsko oružje je zabranjeno, a roboti nisu, no videćemo, nažalost i njihovu razornu moć.Написао си у посту да изузимаш хемију, али ја мислим да од те весте оружија не постоји ништа горе. Све остало, у односу на хемијско, дође некако хуманије. Ако оружије може бити хумано...
Valjda zato što ima tako razornu moć, ne koristi se, kao što se ne pribegava ni atomskom oružju.Hidrogenska bomba ,nije najsavremenija ali je najjaca na svetu ,a pogotovo je jos opasnija ako ima uranijum.
Ne bih rekao da treba zabraniti. Bolje je dron nego čovek da pogine. Dron neće poginuti, svakako.Upravo me je dron potakao da postavim ovu temu.
On ne izgleda kao klasičan robot kakvim ga možemo videti u filmovima, ali on zaista jeste robot.
I sada se postavlja etičko pitanje sme li čovek da okrene mašinu protiv čoveka.
Reći će neko da u ratu nema etike, da je svako oružje stvar izvan bilo kakvih etičkih pitanja, da je oružje mašina kao svaka druga, a ja mislim da je pojava drona prošla nezapaženo, da su reakcije na njega izostale.
To treba zabraniti.
Hemijsko oružje je zabranjeno, a roboti nisu, no videćemo, nažalost i njihovu razornu moć.
Ne bih rekao da treba zabraniti. Bolje je dron nego čovek da pogine. Dron neće poginuti, svakako.
Ono protiv čega jesam su nečovečan način ratovanja koji je uvek neizbežan u konfliktima.
Trenutno je tako nešto sci-fi.A misliš da je nemoguće konstruisati ovakav dron?
Trenutno.Trenutno je tako nešto sci-fi.
Ne znam šta su hteli pokazati snimkom. xDTrenutno.
Meni je ovaj snimak čudan.
SAA naravno. Šta ima strašnije od njih, u novijem dobu
Sirijska Arapska Armija! Ima li od njih i Bašara nešto jače?šta je SAA
sve je strašno a ja mnogu da izdvojim kasetne bombe zato što sam video kako deluju kakva im je moć.
Sirijska Arapska Armija! Ima li od njih i Bašara nešto jače?
ima, RusijaSirijska Arapska Armija! Ima li od njih i Bašara nešto jače?
pa na granici 99. ne znam čime su punili to sranjee pa onako da dere i kida i još se nisko rasprskava nije ko minobacačkagde si video
C. Nema. Ni Crvena Armija. Ni Čečeni. Ma ništa.gde si video
ima verovatno![]()