Koje tri stvari vas najvise odbijaju u seksu?

1. Ruznoca
2. Ne higijena
3. Sebicnost

E sad, ako si mislila koje me 3 stvari najvise RAZOCARAVAJU (a ne odbijaju) u seksu sa zenom koja je zainteresovana za isti sa mnom, ima cist ves i nije u meci:

1. Neopustenost i strah
2. Odbijanje oralnog zadovoljavanja (ako sam cist)
3. Sebicnost (drzi se samo poza i stvari koje njoj cine zadovoljstvo i nije spremna da radi stvari samo radi mene - iako ocekuje da ja radim stvari samo radi nje)

Ukratko ja sam za ravnopravnost muskaraca i zena: ako si spremna da ovde otkucas neki komentar prvo ga potpisi mojim imenom i uputi sebi. Isto vazi i u seksu.

Iz mog iskustva najgore je:
1. Joj (mama je - ili ko god) moram da se javim na telefon...(kako posle toga da nastavim
i da opet budem u elem.) - to prvo govori o njenom odnosu prema sexu, ispada da je to
nešto što se može nastaviti posle bilo čega... E' ček' da stavim fon na punjač pa da
nastavimo...ili - Samo da uključim bojler, zapamti gde smo stali :D :lol:
2. Pasivnost - to mi je žešći turn-off, ma volim kad' se borimo za poziciju, kao rvanje... :D
3. Priča u toku sexa koja nema veze sa trenutnim poboljšanjem odnosa...Nije mi se desilo
ali osećam da bi odmah batalio sex i otiš'o u k.

1. kad mu je mali
2. ako se poslije gleda u neku tacku u zidu sa tupavim pogledom: "Sad se ti zapitaj o cemu ja sad razmisljam" umjesto da me grli i mazi!
3. i kad mi govori " Ajde !" ( To da svrsim - isto da je to kod mene lampica na paljenje! ) ili izbaci jos rafiniraniju stvar: " Hoces li skoro?" ( Isto da on mene tuca samo zbog mene! )

Eh , da, moram da ubacim i ovu 4. stvar: Kad ubrza i bas se uzbudim sva , a onda odjednom se ukoci u meni i tako par sekundi ( misli na frizider,zimu, tus ili sta li vec- da ne bi svrsio ,valjda, otkud znam! ), a ja se bas zapalila! E momentalno se o'ladim!

Odbija me:
1. Ako seksualnost nije na istom nivou
2. Ako zhelja nije na istom nivou
3. Ako je "smotana u krevetu" (ako me razumete)

Naravno ne moram ni da spominjem da me rech "Ne" momentalno resetuje tj kad riba ima ogranichenje u medjusobnom seksualnom zadovoljavanju ili ne zheli da proba neshto novo tj kad ogranichava sebe i mene...

Tsutomu:
Iz mog iskustva najgore je:
1. Joj (mama je - ili ko god) moram da se javim na telefon...(kako posle toga da nastavim
i da opet budem u elem.) - to prvo govori o njenom odnosu prema sexu, ispada da je to
nešto što se može nastaviti posle bilo čega... E' ček' da stavim fon na punjač pa da
nastavimo...ili - Samo da uključim bojler, zapamti gde smo stali :D :lol:

2. Pasivnost - to mi je žešći turn-off, ma volim kad' se borimo za poziciju, kao rvanje... :D
3. Priča u toku sexa koja nema veze sa trenutnim poboljšanjem odnosa...Nije mi se desilo
ali osećam da bi odmah batalio sex i otiš'o u k.

Izvini da ti mozda ne trpas moju ribu :grin:

Najgore od svega me ubija neka ne vezana ili smorna prica pre sexa koja utice naravno na moje raspolozenje cele veceri i odma moze da se pakuje ,da ide kuci.
od sexa nista

Back