Koje tri stvari vas najvise odbijaju u seksu?

MAGDALENICA:
Strasno kako ti naleces na takve!
Pa gde ih trazis.Mislim da je onda u tebi problem.
Stvarno me iritira to "cesta pojava kod srpkinja".
Sa kakvom li se ti to kategorijom kreces i kome prilazis.Stvarno strasno.
To o licnoj hogijeni-bez komentara!

Iako je tema za muskarcer,
mene iritira samo 1 stvar-
kada je ocigledno da neko misli samo i jedino na sebe!

Sada me podsecas na crnca homoseksualca :)
Samo oni tako reaguju, citaju izmedju redova, izvlace sve iz konteksta i uvek se osecaju napadnutima :)
Ne nalecem ninakakve, 6 godina sam u braku
Pre ovih 6 godina sam naletao na sve i svasta, buran se zivot nekada vodio ;) , nekada se bilo mlado, slobodno, jako i sa veoma visokim brojem testerona.
Srpkinje su i one sa planine i one iz knez Mihailove...te sa planine mi nikada nisu bile favorit tako da na njih nisam naletao...barem ne u svesnom stanju(a u pijanom...znas, nikada nisu mogle biti ruzne koliko sam ja mogao biti pijan)
Ne zelimd a vredjam pripadnice svog naroda, ali srpkinje u krevetu su daleko daleko daleko konzervativnije od velike vecine evropljanki..manje perverzne, manje aktivne, retko samoinicijativne.
Za srpkinje nisam rekao nista u vezi manjka higijene, ali kao sto rekoh, crnac homoseksualac procita i cuje i ono sto nije receno/napisano ;)

ako mi se riba svidja nista me ne moze odbiti...... ja sam velika bela ajkula koja ne mari za dezen vaseg kupaceg, dlakave noge ili stil plivanja....
ali ono sto me ne odusevljava jeste skrozz obrijana mackica, ne palim se na bebe, volim kad se zacrni dole..... zatim ako se ona plasi da ne ispadne pasivna pa se trudi da mi slomi kitu kretnjama, previse sminke, eto tri

ok ako je iscedak neprijatnog mirisa...naravno ako nema higijene nema ni sexa to i ne treba spominjati???...ma ne znam u sushtini zamagli mi pred ochima pa nit primetim neshto nit mi neshto smeta...ok ako je to vetj neko vreme onda nauchish sve pa mi ponekad smetaju neki detalji al nije da mi bodu ochi...nije da tje mi oblik i boja gatja biti presudni ako je sve ostalo na mestu...mada sam prilichno neisqsan tako da nemam formirano mishljenje o svemu tome...

1-dlakavost...
2-mlitavo telo, male sise...prevelike sise...mislim, mora neka mera tu sad da mi odgovara...
3-krešti i folira se, najjači sam i cepam ko supermen...ma da..samo ja...
i ovo što je dragojlo rekao...te jahačice kitolomke koje se trude da se maximalno pokažu haha..te su baš ogavne...i niti umeju, niti se trude da barem budu delimično prirodne...
ovde je reč isključivo o fiskulturi i ničemu više... i

gossca:
Postajete iskreniji, to mi se svidja, jer mislim da zene zaista zele da vam ugode kao i vi nama. A isto tako mislim da iskreno zelimo da znamo gde gresimo, jer i u najiskrenijoj vezi se ponekad precute greske, a ovde mozemo skroz otvoreno.

A što ti sve vreme insistiraš na tome da mi žene grešimo .... pored pravog ljubavnika, svaka žena može da postane dobra u krevetu. Bitno je ko je i kako uči.

Ne vidim tu naše greške. Uostalom, senzibiliteti su različiti. Nekom je sex misionarska poza, a nekome sex nije bez malo batina ..... Prema tome, suludo je da nam muškarci daju savete oko toga - šta je dobro za nas.

Što se higijene tiče ... ni muškarci nisu ništa bolji, retko koji posle pišanja obriše, da ne kažem opere svog drugara npr.

Što se tiče poza ... i oni imaju odredjene koje im više odgovaraju pa i sami insistiraju na njima.

A što se veša tiče, sem osnovna tri oblika gaća - ne znaju za ništa drugo sem jednobojnog pamuka.

Eto ... nije sve tako crno.

Natasanatasa ;)
Odmah kreces sa feministickim izjavama ;)
Nisam dobio utisak da je tema " Ocrnite zene" pa da ti se ukljucuje mehanizam samoodbrane
I ja tvrdim da su zene veci higijenicari od muskaraca...ali sma naveo sta me mzoe odbiti kod zene.
Ves...
Da se en foliramo, od pamtiveka zene biraju ves a muskarci uzimaju prve gace na koje nalete u ormaru.

pored pravog ljubavnika, svaka žena može da postane dobra u krevetu. Bitno je ko je i kako uči.

Slazem se da pored pravog ljubavnika i zena postaje bolja
Ali zasto ne bi bilo da i pred prave ljubavnice i ljubavnik psotaje bolji?
Ili si pak misljenja da zena uvek treba da uci od muskarca?
Favorit poze svi imamo stim da mislim da dobrih 80% muskaraca s guza do suza smatra najpopaljivijom pozom ;) A i retko ko izdrzi duze od 10 minuta u toj pozi a da ne dodje do spricanje :)

NatasaNatasa:
senzibiliteti su različiti. Nekom je sex misionarska poza, a nekome sex nije bez malo batina ..... Prema tome, suludo je da nam muškarci daju savete oko toga - šta je dobro za nas.
.

ja bi se složila sa tim, uz malu ispravku. suludo je da bilo ko daje bilo kome savete šta je dobro raditi u krevetu a šta nije.
možeš promeniti 100 partnera kojima se neće svideti tvoje grickanje, ili grebanje, vrtenje guzom ili šta god, i onda dodje 101. i potpuno poludi za tvojim... šta god što nije odgovaralo ovim prethodnim.
kao što neko reče ovde pre mene, to ti je ko poljubac. sa nekim se nadješ a sa nekim ne. neko te celu zaslini, a neko te napali do bola. a da ga pitaš ne bi znao da ti objasni šta je on to tačno uradio. to je prosto kako se dvoje osete. ili ne osete.

dragojIo:
ako mi se riba svidja nista me ne moze odbiti...... ja sam velika bela ajkula koja ne mari za dezen vaseg kupaceg, dlakave noge ili stil plivanja....
ali ono sto me ne odusevljava jeste skrozz obrijana mackica, ne palim se na bebe, volim kad se zacrni dole..... zatim ako se ona plasi da ne ispadne pasivna pa se trudi da mi slomi kitu kretnjama, previse sminke, eto tri

vidi vidi...bice nesto od tebe ;) :D

Aleksa76:
Sada me podsecas na crnca homoseksualca :)
Samo oni tako reaguju, citaju izmedju redova, izvlace sve iz konteksta i uvek se osecaju napadnutima :)
Ne nalecem ninakakve, 6 godina sam u braku
Pre ovih 6 godina sam naletao na sve i svasta, buran se zivot nekada vodio ;) , nekada se bilo mlado, slobodno, jako i sa veoma visokim brojem testerona.
Srpkinje su i one sa planine i one iz knez Mihailove...te sa planine mi nikada nisu bile favorit tako da na njih nisam naletao...barem ne u svesnom stanju(a u pijanom...znas, nikada nisu mogle biti ruzne koliko sam ja mogao biti pijan)
Ne zelimd a vredjam pripadnice svog naroda, ali srpkinje u krevetu su daleko daleko daleko konzervativnije od velike vecine evropljanki..manje perverzne, manje aktivne, retko samoinicijativne.
Za srpkinje nisam rekao nista u vezi manjka higijene, ali kao sto rekoh, crnac homoseksualac procita i cuje i ono sto nije receno/napisano ;)

Aha ha.,nema me pola dana i vidi sta sam propustila!
Nego vidim ti se bas kreces u crnackim krugovima i to homoseksualnim pa se razumes.
Bezite ljudi gej crnci okupirali forum! :grin: :grin:

Back