bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Pa telefon koristim za telefoniranje i viber i skypeNe koristis ga intenzivnotek bi tadavideo koliko bi ti trajao.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa telefon koristim za telefoniranje i viber i skypeNe koristis ga intenzivnotek bi tadavideo koliko bi ti trajao.
Znaci da ga jedva koristis ,ja koristim telefon za sve .Pa telefon koristim za telefoniranje i viber i skype![]()
Meni to mnogo sitno… no telefon radi, sve jednoZnaci da ga jedva koristis ,ja koristim telefon za sve .
Ja sam se navikao ,vrsi posao a i mnogo je kompaktniji …mada nedostaje mi Macbook proMeni to mnogo sitno… no telefon radi, sve jedno![]()
Zar mobile pda da toliko zaglupišPa telefon koristim za telefoniranje i viber i skype![]()
Не знам чему генерализовати причу.Jeftini telefoni ne mogu dugo da traju i uvek problema.
Odakle ti to?Jeftini telefoni ne mogu dugo da traju i uvek problema.
Ne pricam za obicne Nokie vec za jeftine smart.Odakle ti to?
Eto primer običnih Nokija...i dan danas rade kao i njihove baterije samo imaju manji kapacitet (mah)
Jok nisam koristio ,krs ,raspad obican .Не знам чему генерализовати причу.
Мој ксјаоми је у односу на ајфон јефтин. Платио га 220€ а под хаубом процесор qualcomm 860, 8gb оперативне меморије 256gb радне, одличне камере, батерија 5,4А, брзи пуњач....
Телефон користим од маја и ради као сат. Кроз годину дана продаћу га за пола цене, као и прошли и опет купити из овог сегмента нов додавши 100€.
И сад ћеш да ме ти убедиш да знаш боље од мене, ти не користиш а ја користим овај телефон?
Видиш, када купујем телефон, ја обавезно гледам шта је под хаубом и цену.
Пошто су процесори qualcomm из серије 8 њихов највиши сегмент, гледам да за најмање новце нађем управо телефон са таквим процесором јер он гарантује одличне перформансе.
Сад сам почео да се интересујем за професоре mediatek. Почели да праве баба роге. Можда следеће године узмем телефон са таквим процесором.
Зато, не генерализуј никада јер ниси користио и не знаш.
Nisi koristio ni jeftine androidu, shvatio bi koliko je pogrešno reći da ne valjaju.Ne pricam za obicne Nokie vec za jeftine smart.