Koje telefone ste imali do sada?

Dr.Jackson

Iskusan
Moderator
Poruka
5.947
Можете ли да се сетите свих телефона које сте имали до сада? Ја сам један од оних који ретко мења телефон и ово су сви моји телефони...

Telit GM 410 2002
Sony Ericsson K300i 2006
SonyEricsson W810i 2007
SonyEricsson W960i 2009
HTC Evo 3D X515m 2012
Lenovo VibeShot Z90-7 2016
HUAWEI P40 5G ANA-NX9 2020

A представићу вам из колекције HTC Evo 3D (телефон из 2011) телефон испред свог времена. Да се појави са грбином за две камере не би се разликовао од модерних...

July 2011
170g, 12.1mm thickness
Android 2.3, up to 4.0, Sense UI
3D LCD screen, Gorrilla Glass
1GB storage, 1GB RAM, microSDHC slot
Qualcomm MSM8660 Snapdragon S3
CPU Dual-core 1.2 GHz Scorpion!
2x 5mpix AF , selfie 1.3mpix , 720p (30fps)

1639326283806.png

Poslednja izmena:
Ух, ко ће то памтити. Ја сам почео још са оном аналогном мрежом и имао сам Нокиу а први GSM је био Филипс који је био величине цигле. Још увек је у подруму у Србији. У њега је ишла комплетна карта. Батерија је била као паклом цигарета.

Sony c1
Nokia 3510
Nokia 3100
Nokia 3310 2 komada
Nokia 8310
Sagem my5
Siemens neki model pojma nemam koji
Jos neke Nokije koje ne znam tacan naziv
Nokia c5
Nokia 6210 navigator
Nokia e7 2 komada
Nokia N8 2 komada
Motorola neki praistorijski model
iPhone 6s

Можете ли да се сетите свих телефона које сте имали до сада? Ја сам један од оних који ретко мења телефон и ово су сви моји телефони...

Telit GM 410 2002
Sony Ericsson K300i 2006
SonyEricsson W810i 2007
SonyEricsson W960i 2009
HTC Evo 3D X515m 2012
Lenovo VibeShot Z90-7 2016
HUAWEI P40 5G ANA-NX9 2020

A представићу вам из колекције HTC Evo 3D (телефон из 2011) телефон испред свог времена. Да се појави са грбином за две камере не би се разликовао од модерних...

July 2011
170g, 12.1mm thickness
Android 2.3, up to 4.0, Sense UI
3D LCD screen, Gorrilla Glass
1GB storage, 1GB RAM, microSDHC slot
Qualcomm MSM8660 Snapdragon S3
CPU Dual-core 1.2 GHz Scorpion!
2x 5mpix AF , selfie 1.3mpix , 720p (30fps)

Pogledajte prilog 1066057
Taj htc brend je jedino sto i vredelo od androida.

Poslednja izmena:
Taj htc brend je jedino sto i vredelo od androida.

Па не баш. Oво што раде поједини је маркетинг а он је далеко од реалности. HTC ми је отишао у сервис након две године. Lenovo за кинеско "комунистичко" тржиште са ПРАВИМ чистим Android-ом (АOSP) ради 6 година без проблема. И дан данас га користим а гази као Смедеравац 7. ускоро.

Чик да видим iPhone без update-a то да уради! :per:

Poslednja izmena:
Па не баш. Oво што раде поједини је маркетинг а он је далеко од реалности. HTC ми је отишао у сервис након две године. Lenovo за кинеско "комунистичко" тржиште са ПРАВИМ чистим Android-ом (АOSP) ради 6 година без проблема. И дан данас га користим а гази као Смедеравац 7. ускоро.

Чик да видим iPhone без update-a то да уради! :per:
Vidim ,Krsomi se svaki dan updejtuje i raspada ….bolje da se predje na nesto sto uopste nema update niti zna sta je to -praistorija i ledeno doba.

Zar to nije drugi proizvodjac koji nema veze sa krsomijem?

A зашто постављаш глупа питања кад и сам знаш Xioami, Redmi ,Poco и BlackShark бренд сад део произвођача Mi од којих је Redmi намањен да буде јефтин а добар, BlackShark су њихови гејмерски телефони а Poco је резервисан да се што јачи хардвер ставе по нижој цени док је Xioami постао премијум бренд тако да ако сте се запитали зашто су цене скочиле у небеса то је зато. Ни Xiaomi више није што је некад.

И откуд ти да се телефони "распадају"? Ја кад сам куповао Lenovo мени су свашта причали, те како сам погрешио, те како ће да се распадне, а он Смедеравац ради 6 година без иједнe надоградње софтвера. Кад то буде било који iPhone могао онда нека пљује "кинеске кршеве".

Poslednja izmena:
A зашто постављаш глупа питања кад и сам знаш Xioami, Redmi и Poco бренд сад део произвођача Mi од којих је Redmi најмање премију а Poco је резервисан да се што боље перфомасе ставе по по нижој цени док је Xioami постао премијум бренд.

И откуд ти да се телефони "распадају"?
Pa pitam ozbiljno otkud znam,100 nekih brendova i podbrendova ,sve to zbunjuje.

Pa pitam ozbiljno otkud znam,100 nekih brendova i podbrendova ,sve to zbunjuje.

Мi компанија

Xioami - премијум бренд
Poco - што јачи хардвер по приступачној цени
BlackShark - gaming бренд
Redmi - приступачан а задовољајући за све кориснике

E sad mi jasno.

BBK je још комликованији... прво је био смао BBK

Vivo - њихов први бренд намањен искључиво за мобилне телефоне тако да сад знате зашто су им цене у небеса.
IQOO - најмлађи бренд настао из Vivo-a, пандам Realme-y
Oppo - настао касније, прво су под тим брендом BBK стављао све друго шта производе али су потом кренули и телефоне. BBK je нешто као кинески LG. Правe све.
OnePlus - бренд настао из Oppo-a, намањен прво западном тржишту
Realme - што јачи хардвер по пристучаној цени, настао из Oppo-a.

BBK je још комликованији... прво је био смао BBK

Vivo - њихов први бренд намањен искључиво за мобилне телефоне
IQOO - најмлађи бренд настао из Vivo-a, пандам Realme-y
Oppo - настао касније, прво су под тим брендом BBK стављао све друго шта производе али су потом кренули и телефоне. BBK je нешто као кинески LG. Правe све.
OnePlus - бренд настао из Oppo-a, намањен прво западном тржишту
Realme - што јачи хардвер по пристучаној цени, настао из Oppo-a.
Sta se desilo sa Lg ,nema ga uopste na nasem trzistu?
Neki od tih brendova sto si nabrojao su mi poznati od pre.

Back