Koje su vam najžešće i najviše nabijene testosteronom scene iz filmova i serija?

Npr:
Mislim da su sve uloge Jason Statham-a žestoko nabijene testosteronom. Ne bi mogao da tumači ništa kao npr. Keanu Reeves iz spektra romantično-akcionih filmova, a kamo li glavnog lika.
Dok žensko gleda film, on jeste baja, ali onako... na ulici bi takvog "lika" svaka gledala da zaobiđe u širokom luku.
Too manly u svakom pogledu! :D

Npr:
Mislim da su sve uloge Jason Statham-a žestoko nabijene testosteronom. Ne bi mogao da tumači ništa kao npr. Keanu Reeves iz spektra romantično-akcionih filmova, a kamo li glavnog lika.
Dok žensko gleda film, on jeste baja, ali onako... na ulici bi takvog "lika" svaka gledala da zaobiđe u širokom luku.
Too manly u svakom pogledu! :D
Ах Статхам ❤️, хладан, добар, емотиван и снажан, милина 5+
Зашто је тестостерон увек у пакету са фајтом?

Ах Статхам ❤️, хладан, добар, емотиван и снажан, милина 5+
Зашто је тестостерон увек у пакету са фајтом?
Zašto je testosteron uvik u paketu sa fajtom? Pa zbog prirode (biologije). Jer taj hormon tako djeluje na organizam. To mu je svrha.

Ja bih rekao ova
:worth: Savršena scena, kao što je savršen i ceo film. Ja sam u svom životu gledao dosta filmova, ali nikad nisam video ovako uzbudljivu, testosteronom nabijenu scenu, i verujem da nikada scena slična ovoj nije ni snimljena, a čak i da jeste, ne verujem da je urađena toliko dobro kao ova!
To je relativno nepoznat film. Di ćeš ga uspoređivati sa Predatorom, Terminatorom, Rambom, Bladeom, Godzilom, King Kongom, Brzima i žestokima, Zmajevom kuglom?

Back