koje su to zene...

hirajgoagain

Zaslužan član
Poruka
127.156
...kojima jedva cekate, nadate se, prizeljkujete... da im polizete? pishu
osecate se pocastvovano... i kako se tu kotira njeno davanje orala (ne uslovljavate vase davanje njenim, vec prvenstveno zelja da to uradite njoj)

Hm, mozhda one kojima garderoba stvara tzv camel toe? Kad zategnute helanke ocrtavaju brezhuljke? Mislim to je neshto shto bih mogao da vidim i pomislim "ih kako bi uronio glavu medj njene noge", obichno oralni sex nije neshto shto prizheljkujem preterano. Opet ako ne govorimo o cicama koje strevim naulici, shta znam, nedlakave pre svega. Reko bih da je tu ko i u celom sexu, dobro mi je onoliko koliko ona uzhiva, ako uzhiva u lizanju znao sam i da isechem donju stranu jezika na zube trudetji se da ga isplazim shto vishe. Vishe nego u sex bitna je higijena, razumljivo, nije mi preterano bitno dal tje ona meni, ako je pisha bezdlaka i ako ona u tome uzhiva, ima da budem musav od chela do brade.

Na listi fantazija mushkaraca opisani slucaj je vrlo nisko kotiran , tako da nisam siguran u relevantnosti odgovora ovde sa mushke strane ...
Sa druge strane se da zakljuciti da kunilingus je visoko kotirana prizeljkivana aktivnost na zenskoj listi fantazija .
Nazalost kunilingus je zahtevna disciplina koja se prakticira mahom sa strane iskusnijih mushkaraca ...
Inace procenat mladih mushkaraca koji bi da presvisnu od srece kada polizu dunde nije nishta veci od procenat devojaka koje ne mogu da docekaju od jednog do drugog trpanja u doope ... >>> Kazem velika retkost ...

...kojima jedva cekate, nadate se, prizeljkujete... da im polizete? pishu
osecate se pocastvovano... i kako se tu kotira njeno davanje orala (ne uslovljavate vase davanje njenim, vec prvenstveno zelja da to uradite njoj)
Ne osećam se počastvovano. Ne uslovljavam ništa. Vežem portiklu oko vrata i... prijatno.
Iako ne uslovljavam felaciom, ako isti izostane (više puta; tj, ona nema nameru da ga pruži ikad), onda više neće biti ni seksa.
Dlaka može biti umereno, a higijena je conditio sine qua non. Ako osetim sardinu čim se spustim južnije od pupčanog meridijana nije mi više ni do čega, a kamoli do orala.

Back