Koje su tajne muškaraca koji imaju uspeha sa ženama?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Verujem da je @Will to Power prava adresa za pitanje ove teme
Mislim da ni sam stvoritelj nema odgovor na ovo pitanje a ne ja. :D
Tebi je Bred Pit nekako ženskast, a kolega sa posla "ljepotan"... jesi ti muškarac ili žena? Ako si muško, jasno je da ne shvataš i brkaš, pa nisi gej da bi objektivno mogao da proceniš koji je muškarac lep a koji nije. Bred Pit je za veliku većinu žena sekks simbol, model atraktivnog muškaraca, ako što je kod muškaraca Anđelina Džoli ili Pamela Anderson.

Da se dotaknem ovog boldanog, Andjelina Dzoli mislim da nije seks simbol ni sama sebi a ne da je univerzalno svim muskarcima, Pamela Anderson je klasicni americki marketinski proizvod njihovog trzista i moze proci u nekom tinejdz fazonu. Sto se tice zena kao seks simbola koji ce ostati utkani jos generacijama to su Monika Belucci, Marlyin Monroe, ima ih jos koje nisu iz sveta filma.

Pogledajte prilog 1654300

Da li poznajete neke muškarce u vašoj okolini koji su bukvalno ,,magnet" za žene, da se iz nekog razloga žene lepe za njih?

Šta mislite ..koja je njihova ,,tajna" uspeha sa ženama? Šta je to što nas privuče takvim muškarcima ?
Sa vama ženama se nikad ne zna. Onaj tko vas uspije shvatiti taj zaslužuje Nobelovu nagradu. Čudo ste i gotovo. Evo na primjer zadnje 3 cure koje su mi se sviđale sve otišle sa nekim likovima Bože sačuvaj. Jedan cili tetoviran, smrdi po cigarama, ima 60 kilograma sa krevetom, slab, nikakav, na narkomana liči. Drugi metar i žilet, malen, zdepast, sise mu obišene kao u stare babe, isto smrdi po cigarama. Treći još najgori, taj je posebna priča, izgleda mršavo kao da je upravo došao iz logora i to Aušvica, građa kao u diteta iz osnovne škole, nos neki dugački grbavi, zubi polukrezavi, sve u svemu nula bodova. Ti likovi koliko znam nemaju ni nešto mnogo para. Ali one su sa njima. Pa sad ti nađi tu logiku.

Sa vama ženama se nikad ne zna. Onaj tko vas uspije shvatiti taj zaslužuje Nobelovu nagradu. Čudo ste i gotovo. Evo na primjer zadnje 3 cure koje su mi se sviđale sve otišle sa nekim likovima Bože sačuvaj. Jedan cili tetoviran, smrdi po cigarama, ima 60 kilograma sa krevetom, slab, nikakav, na narkomana liči. Drugi metar i žilet, malen, zdepast, sise mu obišene kao u stare babe, isto smrdi po cigarama. Treći još najgori, taj je posebna priča, izgleda mršavo kao da je upravo došao iz logora i to Aušvica, građa kao u diteta iz osnovne škole, nos neki dugački grbavi, zubi polukrezavi, sve u svemu nula bodova. Ti likovi koliko znam nemaju ni nešto mnogo para. Ali one su sa njima. Pa sad ti nađi tu logiku.
a kakve su bile te cure? odlikašice neke?

Back