Koje su sve glupe stvari u koje neki ljudi veruju?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zavisi kako se gleda
Upravo to
sad najveci broj ljudi,jedno 5 milijardi, zivi solidno , tako da se moze reci da je sad zlatno doba
**** "zlatno doba" u kome su skoro svi na 6 vrsta lekova protiv stresa, kad ne znam kako mi se zove prvi komšija, kad ne mogu u selo jer su svi odavno otišli a ono malo rodbine ne kontaktira sa mnom, itd.
Šta je tu "solidno"?! Evo uzmi sve pare koje imam, evo ti i stan, samo kad bi mogao da me vratiš kroz vreme kad je sve bilo teže ali pravo, ispunjeno.
(Doduše, rekao si "zavisi kako se gleda")

Upravo to

**** "zlatno doba" u kome su skoro svi na 6 vrsta lekova protiv stresa, kad ne znam kako mi se zove prvi komšija, kad ne mogu u selo jer su svi odavno otišli a ono malo rodbine ne kontaktira sa mnom, itd.
Šta je tu "solidno"?! Evo uzmi sve pare koje imam, evo ti i stan, samo kad bi mogao da me vratiš kroz vreme kad je sve bilo teže ali pravo, ispunjeno.
(Doduše, rekao si "zavisi kako se gleda")
takve su individualne potrebe

komsija ne zna komsiju ne zato sto ne moze da ga upozna nego zato sto ne zeli

rodbina isto , svako je na neki nacin dovoljan sam sebi i mrzi ga da *gubi * vreme sa nekim

takve su individualne potrebe

komsija ne zna komsiju ne zato sto ne moze da ga upozna nego zato sto ne zeli

rodbina isto , svako je na neki nacin dovoljan sam sebi i mrzi ga da *gubi * vreme sa nekim
Brate, nećeš verovati juče sam baš rekao kako sam pre jedno 20 godina bio sam na moru posle jake kiše i pomislio kako sam tužan što nema nikoga, da podelim doživljaj,
Juče kažem u smislu kako divna priroda, kakva sreća nema nigde nikoga, da uživam malo.

Znači u pravu si, voleo bih da mi neko ovo objasni malo bolje. Ja sam mislio da sam "flipnuo" :lol:

Back