- Poruka
- 392.255
Ljudi veruju u sve i svašta..koje su sve glupe stvari u koje ljudi veruju ?
Recimo: da trenutno zivimo u zlatnom dobu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zavisi kako se gledaLjudi veruju u sve i svašta..koje su sve glupe stvari u koje ljudi veruju ?
Upravo tozavisi kako se gleda
**** "zlatno doba" u kome su skoro svi na 6 vrsta lekova protiv stresa, kad ne znam kako mi se zove prvi komšija, kad ne mogu u selo jer su svi odavno otišli a ono malo rodbine ne kontaktira sa mnom, itd.sad najveci broj ljudi,jedno 5 milijardi, zivi solidno , tako da se moze reci da je sad zlatno doba
takve su individualne potrebeUpravo to
**** "zlatno doba" u kome su skoro svi na 6 vrsta lekova protiv stresa, kad ne znam kako mi se zove prvi komšija, kad ne mogu u selo jer su svi odavno otišli a ono malo rodbine ne kontaktira sa mnom, itd.
Šta je tu "solidno"?! Evo uzmi sve pare koje imam, evo ti i stan, samo kad bi mogao da me vratiš kroz vreme kad je sve bilo teže ali pravo, ispunjeno.
(Doduše, rekao si "zavisi kako se gleda")
Brate, nećeš verovati juče sam baš rekao kako sam pre jedno 20 godina bio sam na moru posle jake kiše i pomislio kako sam tužan što nema nikoga, da podelim doživljaj,takve su individualne potrebe
komsija ne zna komsiju ne zato sto ne moze da ga upozna nego zato sto ne zeli
rodbina isto , svako je na neki nacin dovoljan sam sebi i mrzi ga da *gubi * vreme sa nekim
Da smo sleteli na Mesec.Ljudi veruju u sve i svašta..koje su sve glupe stvari u koje ljudi veruju ?
ma ne samo čarape, neki/neke i poznajem/ oblače i gaće naopako zbog urokaNeki ljudi izvrću jednu čarapu naopako ''protiv uroka''.
Osoba koja je to radila u mom okruženju je našla način da raseje svoju naviku ne na mene, nego na neke mlađe članove moje porodice.
nisi u pravoDa je Zemlja ravna ploča.
E to..Da je moguce zaljubiti se u virtuelnom svetu..
Postoje vanzemunci, bez khm postoje.. Znam ih dostaDa vanZemunc...khm...vanzemaljci postoje...
Ima ih na miliJoneE to..
Postoje vanzemunci, bez khm postoje.. Znam ih dosta![]()
DabomeIma ih na miliJone