Које су националности амерички муслимани?

HEFESTOS 1

Buduća legenda
Poruka
31.430
Сви знамо каквим су политичким инжењерингом босански муслимани постали нова нација, под именом Бошњаци.
Ок, нека им буде...
Док сами не схвате, али то није тема.
Покрећем ову тему да "кумујемо" америчким муслиманима, а слободни сте да предложите национално одређење и за британске, немачке, француске муслимане.
И сами муслимани се у свету понашају као да су једна нација, мање или више; да ли је онда у реду да где год да живе- имају право да постану аутохтона нација, као у БиХ?
Да се разумемо- нису они једини у том чудном моделу у којем је нација изједначена са вероисповешћу.
Има и Срба православаца који исто посматрају ту везу, па ме занима и њихов однос према томе- имају ли, онда, и муслимани исто право?
Изволите...

Сви знамо каквим су политичким инжењерингом босански муслимани постали нова нација, под именом Бошњаци.
Ок, нека им буде...
Покрећем ову тему да "кумујемо" америчким муслиманима, а слободни сте да предложите национално одређење и за британске, немачке, француске муслимане.
И сами муслимани се у свету понашају као да су једна нација, мање или више; да ли је онда у реду да где год да живе- имају право да постану аутохтона нација, као у БиХ?
Да се разумемо- нису они једини у том чудном моделу у којем је нација изједначена са вероисповешћу.
Има и Срба православаца који исто посматрају ту везу, па ме занима и њихов однос према томе- имају ли, онда, и муслимани исто право?
Изволите...
po tom pitanju, koliko je meni poznato, Amerikanci su tolerantni koliko i Kinezi

Odmah šalju FBI na vrata

po tom pitanju, koliko je meni poznato, Amerikanci su tolerantni koliko i Kinezi

Odmah šalju FBI na vrata
Кинези нису дирали Ујгуре док нису почели да се куробецају на наговор Амера.
Онда су добили преко 3.14чке и укапирали стање ствари.

Кинези нису дирали Ујгуре док нису почели да се куробецају на наговор Амера.
Онда су добили преко 3.14чке и укапирали стање ствари.
ovde zaljubljenici u šatorsku Ameriku nisu iznosili taj detalj oko pujdanja...

1368864311465001651-kCMG--606x404@wp.com.jpg

Ono što se da iz prve primjetiti kad sam bio tamo...najviše ima Pakistanaca,Arapa iz Egipta,Libana,Jordana i Sirije. Arape iz Magreba nisam sretao. Ima naših Muslimana iz BiH i Sandžaka oko 250 000. Ima i Albanaca dosta oko Nju Jorka,Bostona i Detroita. Na popisu oko 200 000 Albanaca mada bih ja rekao i do 500 000. Turaka veoma malo,rijetkost ih sresti. Ima nešto i Afganistanaca i Somalijaca par desetina hiljada.
S vremena na vrijeme oni postaju Amerikanci.
Najteži za asimilaciju su Arapi i Pakistanci. Ostali tako tako se asimiluju.

Ono što se da iz prve primjetiti kad sam bio tamo...najviše ima Pakistanaca,Arapa iz Egipta,Libana,Jordana i Sirije. Arape iz Magreba nisam sretao. Ima naših Muslimana iz BiH i Sandžaka oko 250 000. Ima i Albanaca dosta oko Nju Jorka,Bostona i Detroita. Na popisu oko 200 000 Albanaca mada bih ja rekao i do 500 000. Turaka veoma malo,rijetkost ih sresti. Ima nešto i Afganistanaca i Somalijaca par desetina hiljada.
S vremena na vrijeme oni postaju Amerikanci.
Najteži za asimilaciju su Arapi i Pakistanci. Ostali tako tako se asimiluju.

Овај опис личи на пакао.

Овај опис личи на пакао.
Vjeruj mi ili ne Pakistanci migranti za primjer. Ovi drugi tako tako. Najgori su Afganistanci i Somalijci. Oni redovno pune crne hronike.
Gdje god sam ušao u apoteku ili je Indus ili Pakistanac. Moji rođaci žive u Paki's neighbourhood ili ti paki komšiluku,ni najmanji problem nemaju sa njima. Ne asimiluju se jer imaju ugovorene brakove,ali ne prave probleme za razliku od nekih drugih migranata.

Ок, нека им буде...
Изволите...
Turci svi isti...

Ок, нека им буде...
Изволите...
svako ko ode u ameriku dobija nacionalnost djubreta, ljudskog otpada.................bez obzira na religiju itd.

Back